A jéghegy hype mellett folyik még valami a szigeten, amiről nem szabad elfeledkezni

Az éttermek csatája azóta is töretlenül zajlik!

Az elmúlt két hétben a közösséget igen durván elérte a hetedik szezon hype-ja, nem véletlen, elvégre egy termetes jéghegy tart a sziget felé, a teóriák pedig egyre durvább alakot öltenek. Szinte 100%-ra vehetjük, hogy a hetedik szezon jelentős változtatásokat fog hozni a pályára, elsősorban beköszönthet a tél a BR szigetre, –vagy legalábbis egy részére–, ezzel készülve az ünnepi időszakra.

Még meg sem érkezett, de a közösség már elkeresztelné a jéghegyet

Könnyen lehet, hogy már el is dőlt, de azért még egy-két név között megy a vacillálás!

Van azonban itt még valami, amiről sokan talán már meg is feledkeztek, holott ez is lényeges lehet. A pályán azóta is folyamatosan zajlik Tomatohead és Beef Boss csatája, a Food Fight LTM kirobbantotta a "háborút". Ez a harc természetesen nem kőkemény kajacsatákból áll, hanem a két étterem furgonja keresztbe kasul bejárja az egész térképet. Az elmúlt időszakban már 10 különböző helyen jártak a pályán. Íme az útjukat összesítő képgyűjtemény:

A két jármű útjának célja egyelőre teljesen a homályba vész, a Food Fight LTM már nem játszható, ám ettől függetlenül zavartalanul mennek fel-alá a térképen. Egy játékos azt vette észre, hogy az összekötött útvonal egy láma fejét formázza, amiről jól tudjuk, hogy a Fortnite ikonikus állata. Másnak az tűnt fel, hogy a két kocsi csakis olyan irányba halad tovább, ahol van kiépített út. Ebből a közösség arra tippel, hogy Dusty után a következő állomásuk Retail Row lesz.

Az interneten terjengenek különféle teóriák arról, hogy ennek a két kocsinak is lesz köze a hetedik szezonhoz, és noha a lehetőség adott rá, annyira azért nem valószínű. Egyrészt, az Epic mindig az orrunk előtt lévő objektumra fektette a hangsúlyt, ami ezúttal a jéghegy, másrészt pedig az ünnepek közeledtével egy kajacsatára kihegyezett szezon elég elképzelhetetlen és unalmas lenne. Persze valamikor, valamilyen formában még jó eséllyel láthatjuk őket a porondon, az adatbányászok ugyanis egy Hamburger Event hanganyagára akadtak nem is annyira régen.

Hogyha nagyon szeretnék folytatni a teóriagyártást, akkor fel lehetne vetni, hogy mi van akkor, hogyha az Epic ezzel a folyamattal indítja útjára a többszálú történetvezetést? Még az ötödik szezon végén napvilágot látott egy 4chan bejegyzés, aminek a 95%-a mára már csak egy orbitális butaság, ám van benne egy rész, amiben még lehet valami. Az illető azt írta, hogy a Wailing Woods-ban lévő bunker (a hatodik szezonban) majd kinyílik, és a benne lévő emberek további éttermeket fognak nyitni a pályán. Egy tavaszi, vagy nyári szezon során hasonló téma még elképzelhető is lenne, az Epic pedig akár nyugodtan el is kezdheti ennek a történetvezetését. Fontos kiemelni, hogy arról a bunkerről sem tudunk semmit immáron több szezon óta, –így nem véletlen, hogy a közösségből ehhez köthetően is egyre vadabb elképzelések születnek.

Szerintetek mit tervez az Epic ezzel a kajacsatával?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!