Hirdetés

Fotókon a megújult pálya és a Battle Pass egyéb nyalánkságai

Heldeus,Wolfi | 18/12/06 13:00
Cikk mentése

A szerverek újra elérhetőek, –így természetesen mi is belevetettük magunkat a dolgok sűrűjébe!

Hirdetés

A mai napon betoppant a BR szigetre a fagy, megérkezett a 7. szezon! Bődületesen sok újdonságot kaptunk, amiket még felsorolni is nehéz; a részletes patch note-ot alább olvashatjátok el, a leakelt tartalmakat pedig ITT tekinthetitek meg.

Repcsik, fegyverskinek, jeti és egy tonnányi Vault - beteg jó lesz a 7. szezon!

Heldeus | 18/12/06 10:10 Végre valahára elérkeztünk a hetedik szezonhoz, bődületes mennyiségű újdonságot kaptunk az Epic Games-től, –nem is kezdenénk el véletlenszerűen kiemelni egy-egy példát, inkább nézzük is meg, hogy mi mindent tartalmaz a frissítés. Megérkezett az X-4 Stormwing repülő, reworkölték a lufikat. Öten férünk el benne: négy utas és egy egy pilóta használhatja. Található rajta egy Mounted Machine gun, –de vigyázat, túlmelegedhet!

A szerverek nemrég újra használhatóak lettek, belépve a játékba pedig további tonnányi tartalmat lelhetünk fel már a menüben. Ismét számos egyéb feladatunk tartozik a Battle Pass-hoz, amikkel a fejleszthető skinek különböző szintjeit oldhatjuk fel. Jöjjenek is a képek a BP-ről és a pálya legérdekesebb részleteiről.

Menü, Battle Pass

A menü jelenleg így néz ki.

Az egyik legfontosabb újdonság, hogy a BP-hez tartozó ajándék skint most már nem hét hétnyi küldetés teljesítésével kapjuk meg, hanem 60 heti küldetés teljesítésével, ami azt jelenti, hogy a 8. héten oldhatjuk majd fel.

Természetesen a BP első két skinjének az újabb formái ugyanúgy XP-ért érhetőek el. A színeikért heti küldetésekkel kell "fizetnünk".


Most pedig jöjjön a Battle Pass!
A Rambó Mikulás is változtatható fejekkel jelent meg.


A mém tovább él!Skulltrooper kutyát is kapott!

Az Ice King karakter különböző színei egyéb küldetések teljesítésével érhető el, a végső formához például 25 ezer embert kell majd túlélnünk.

Most pedig jöjjön a pálya!


A gép belseje.


Az új repülőtér, Frosty Flights.


Egy másik új POI, Happy Hamlet!

Shifty Shafts.

Tilted Tower is behavazódott.

A zipline használatához ilyen kifeszített pályákat kell keresnünk, majd egyszerűen csak rá kell ugranunk. Nem kell hozzá semmilyen tárgy, semmilyen aktiváló gomb, a zipline magától indul, és fölfele is csúszhatunk vele!

Ez lett volna a rövid bemutatónk, –mint mondtuk, a szerverek már élnek, úgyhogy nyomás játszani!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?