Több mint 14 ezer negatív értékelést kapott a CS:GO egyetlen nap alatt

A játékosok zöme tehát nem kedveli azt, hogy ingyenes lett szeretett játékuk.

Rengeteg játékost elszomorított tehát az a tény, hogy a játékhoz mostantól ingyen hozzáférhetünk, és csupán egy kitűzővel és egy Danger Zone játékkal által begyűjthető MP5-SD skinnel szúrja ki a szemünket a Valve, a játék ingyenessé tételéről, –miszerint jó nekünk ez vagy inkább rossz–, korábban már itt is olvashattatok az oldalon.

Jó az nekünk, hogy ingyenes a CS:GO, -és ha igen, akkor miért nem?

Ingyenes a CS:GO, –ezúttal a teljes játék, és bárki számára.

Ez meg is látszik a játék értékelésén, hiszen azok után, hogy ingyenessé vált a játék, és megérkezett az új játékmód, kapásból 14.327 negatív értékelést kapott a játék, –történt mindez egyetlen egy nap leforgása alatt december 7-én. Ez az érték egyébként sokkal több, mint bármelyik hónapban olvasható negatív értékelések száma.

A bevezetőben említett tárgyak mellett a régi játékosok azért ennél sokkal többre számítottak, ha már ők korábban pénzt is adtak a játékért. Természetesen sokak azért is adtak negatív értékelést a játéknak, hogy a Prime rendszert mindenki megkapta, aki már rendelkezett a játékkal korábbról, viszont nem aktiválta az összeköttetést telefonjukkal.

Ennek ellenére azonban sokkal többen indították el a játékot, mint általában. A sok negatív visszajelzés ellenére olyan sokan játszottak a játékkal, amire korábban csak egy évvel ezelőtt volt példa, köszönhető ez nagy valószínűséggel a Battle Royale mód létrehozásának.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!