További extra tartalom várhat a Galaxy skin tulajdonosokra

További extra tartalom várhat a Galaxy skin tulajdonosokra

Azok a játékosok, akik rendelkeznek a Galaxy skinnel, hamarosan egy exkluzív Spray-ben részesülhetnek.

A hetedik szezon érkezésével számos újdonságot kaptunk, amiknek előzetes felszínre hozásában természetesen az adatbányászoknak volt a legnagyobb szerepük. Több területen is sikerrel jártak, –persze azért van, amin ők is átsiklottak. Nemrég derült ki, hogy a v7.00-ás frissítés a Galaxy skin tulajdonosoknak is tartalmazott egy apró újdonságot.

Úgy fest, az Infinity Blade fegyverként érkezhet majd a játékba

Az Infinity Blade egy érdekes fegyver lehet a Fortnite Battle Royale módjában!

Azok a játékosok, akiknek a fiókján megvan a Galaxy skin, elvileg az alábbi Spray-t fogják megkapni valamikor a jövőben.

A Galaxy skin még a nyár folyamán jelent meg, az Epic Games azóta pedig további extrákkal is ellátta azt. Adtak ki a csöppet sem hétköznapi outfithez egy csákányt, egy Glidert és egy táskát is, –ezzel is jelezve, hogy mennyire különleges ez a kinézet. Most pedig úgy fest, hogy egy exkluzív Spray is érkezik hozzá, amivel már csak két dolog kéne ahhoz, hogy teljes legyen a szett. Egy Trail és egy Wrap. Valószínűleg ez a Spray is hasonlóan a korábbi kiegészítőkhöz, automatikusan meg fog jelenni a Galaxy tulajok Lockerében.

A Galaxy Wrapről egyébként már elindult egy szóbeszéd, az egyik adatbányász, FortTory egy Galaxy Wrapre utaló fájlt talált a fegyver skinek mappájában.

Persze ezt még nem szabad tényként kezelni, ez meglehetősen instabil lábakon áll egyelőre. Egy játékos viszont, nhojcs, aki előszeretettel készít koncepció Wrapeket már összedobott egy "vázlatot" róla.

Egyértelműen menő lenne, hogyha ez a fegyver, illetve jármű skin elérhető lenne a játékban, –reméljük az Epic Games tisztában van azzal, hogy mekkora potenciál is van a skinek ezen területében, és a jövőben is impozáns darabokkal fog meglepni minket.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!