Úgy fest, az Infinity Blade fegyverként érkezhet majd a játékba

Úgy fest, az Infinity Blade fegyverként érkezhet majd a játékba

Az adatbányászok előástak egy sor hanganyagot, ami erről árulkodik!

Abban azt hiszem mindenki egyetért, hogy a hetedik szezon rengeteg újítással érkezett meg a Fortnite világába, nemcsak a pálya változott meg alaposan, hanem maga a játékmenet is köszönhetően a számos vaultnak no meg a repülőnek. Néhány megválaszolatlan kérdés azonban még így, –bő 4 nappal a szezon kezdés után– is fennáll. Az ominózus jégvárról már tudni, hogy mi lesz a sorsa a jövőben, azonban az Ice King és az SGT. Winter karakterek kezében látható Infinity Blade-ről ez még nem annyira mondható el.

A szezon folyamán elkezd olvadni a jéghegy, -de már most láthatjuk, hogy mi van benne!

Szinte még meg sem érkezett a legújabb szezon, de a játékosoknak már sikerült belebújniuk a jéghegybe.

Ez a kard feltűnt a hetedik szezon trailerében, illetve az egyik betöltőképernyőjén is, így jogosan gondolhatjuk azt, hogy nemcsak egy látványos kellék, hanem igenis lesz valamilyen szerepe. Az adatbányászok most előástak egy sor hanganyagot az említett kardhoz, amik arra engednek következtetni, hogy fegyverként és nem pickaxe-ként kapjuk majd meg.

Ez azért nagyon érdekes, mert a Battle Royale módban még sosem volt kard, ez egy érdekes újítás lenne, plusz, valószínűleg reaktív lesz a kicsike. Ha megnézzük a trailert, láthatjuk, hogy a Rambó Mikulás kezében a kard nem világít, az Ice King kezében viszont már igen, –könnyen elképzelhető, hogy kiosztott sebzés, vagy akár megölt emberek száma után a penge vizuálisan felturbózza magát kicsit.


Az STW módban a közelharci fegyverek egyébként már nem új keletűek, a játék kezdete óta találhatóak benne kardok, kapák, kaszák, kalapácsok, bárdok stb. Sajnos további információ a kardról nem áll rendelkezésre, de mivel egy igen komoly easter eggről beszélhetünk –révén, hogy az Infinity Blade nevű játék egy főmotívumáról van szó–, így még akár az is elképzelhető, hogy egy külön játékmódot kap Thanoshoz hasonlóan. Persze ez csak tipp, semmi több, –de az Epic Gamesnél bármi előfordulhat.

Ti melyiknek örülnétek jobban, ha fegyver, vagy ha pickaxe lenne a kardból?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!