Épphogy bekerült a kard, már majdnem meg is döntötték vele a Solo Kill rekordot

Épphogy bekerült a kard, már majdnem meg is döntötték vele a Solo Kill rekordot

30 kill egyetlen meccs alatt, mindezt pedig videón is láthatjuk Jordyx3 jóvoltából.

A hetedik szezon első frissítése egy nemvárt fordulatot hozott, hiszen megérkezett a játék első, nem LTM-ben kipróbálható Mythic fegyvere, ami az Infinity Blade lett. A pályán csak egyetlen egyet találhatunk meg belőle Polar Peaknél, de a birtoklója 100-100 plusz életerőt kap, ami mellett minden suhintással 75-öt sebez a gyanútlan ellenfelekbe. Ez természetesen még nem hangzott annyira durvának, de kiderült, hogy közben építeni és anyagot gyűjteni is könnyen tudunk, sőt, ha eldobjuk, pár másodpercre még healelni is tudunk, miközben a kard egész végig egy Slurp Juice-ként viselkedik. Természetesen mellette nem lőhetünk és nagyon közel kell mennünk az ellenfelünkhöz, hogy megsebezhessük, így ránézésre még mindig egy balanszolt fegyvernek tűnt. Ekkor végre mi is kipróbálhattuk a szerkesztőségben, hogy mit is tud a legújabb penge, majd egy 9 killes második hely után hamar rájöhettem, hogy ez bizony nagy gond lehet még.Később elérkezett a Winter Royale NA Heat 1 is, ahol úgy döntöttek a fejlesztők, hogy bent hagyják a kardot, ami végül egy igazi, követhetetlen mészárlásba torkollott:

Alapjaiban forgatta fel az NA Winter Royale menetét az Infinity Blade

Heldeus | 18/12/12 10:00 A Fortnite tegnapi v7.01-es frissítésével megérkezett az Infinity Blade, ami a játék első Mythic kategóriás tárgya. Különlegessége, hogy a forgatójának 200 hp-t és 200 pajzsot ad, másodpercenként visszatölt 1 egységnyi életerőt, illetve pajzsot, ha az kell, továbbá irdatlan nagy erővel bír.

A fegyver tehát végtelenül OP még casual szinten is, nemhogy a profik kezében. Ezt bizonyította az ausztrál streamer, Jordyx3 is, aki egy solo meccsben összeszedte a kardot, vagy egy végtelennek tűnő gyilkolászásba kezdett. Majdnem az egész szerver háromnegyedét egyedül ölte meg, így 30 killel fejezte be a meccsét, amit szerencsére streamelt is:

Ahogy láthatjátok már a kard megszerzése előtt összetudott szedni 9 killt, hiszen rengetegen estek Polar Peakre, majd a karddal az oldalán még tovább 21 landolt a zsebében. Egészen elképesztő teljesítmény persze, de valljuk be, a kard nevetségesen erős lett.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!