Két játékos perfekt módon húzta fel egy klasszikus DC mese épületét a Creative módban

Két játékos perfekt módon húzta fel egy klasszikus DC mese épületét a Creative módban

Ha te is olvastál képregényeket, vagy néztél még a 2000-es évek elején Cartoon Networköt, akkor ismerős lehet az épület!

A Fortnite a Creative módjával egy új szintre lépett. Amikor a fejlesztők behozták a Playgroundot, már attól is oda és vissza volt mindenki, elképesztő építménycsodákat produkáltak a játékosok, a Creative móddal pedig ez csak még tovább emelkedett. Volt játékos, aki a CS:GO Dust2 pályáját hívta életre ebben a módban, abszolút beteg munka volt az is.

Egy játékos elkészítette Dust2 tökéletes mását a Fortnite kreatív módjába

Olyannyira jól sikerült, hogy a két rajongótábor is inkább dicsérte, minthogy versenyeztek volna, hogy melyik játék a jobb.

Most pedig két játékos arra vállalkozott, hogy a Tini Titánok tornyát emeli fel a szigeten, a lehető legpontosabb módon. Nos, a gyerekkori emlékeink erről a meséről, illetve képregényről már hellyel-közzel megkoptak, de WhosChaos és GONEE építményével előjöhet egy-két nosztalgikus pillanat.

A srácok mindent bevetettek, ketten együtt összesen 10 órát dolgoztak azon, hogy ez az építmény létrejöhessen, az eredmény pedig magáért beszél. Aki nem lenne pontosan tisztában azzal, hogy a Tini Titánok mi is volt, annak jöjjön egy gyorstalpaló.

A Tini Titánok nevű rajzfilmsorozatot a DC Comics ugyanezen nevű képregénye ihlette, és a 2000-es évek elején játszották a Cartoon Network nevű rajzfilmcsatornán. A sorozatból összesen 5+1 évad készült, ami 69 epizódot foglal magába, ez a T torony pedig a titánok főhadiszállása volt.

WhosChaos egyébként egy részletesebb, lazább hangvételű videót is készített a torony építéséről, azt is érdemes átpörgetni.

Az Epic célja ezzel a móddal pontosan ez volt. Az emberek szabadon engedhetik a fantáziájukat a játékukban, alkothatnak valami teljesen újat, vagy éppen "restaurálhatnak" klasszikus építményeket, területeket. A fejlesztők egyébként ezt a módot használják fel arra is, hogy a közösség Risky Reels helyére megalkothasson, valami új, izgalmas területet.

Ti építettek már valami igazán menőt ebben a módban?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!