Már top 10-ben a magyar kalandjáték! Szavazz a Neon.Code-ra!

Az Indie of the Year szavazáson már a legjobb tíz között szerepel a magyar fejlesztésű Neon.Code. Ha eddig nem tetted meg, szavazz most a játékra!

Minden évben megválasztják a rajongók az év indie játékát az IndieDB szavazásán. Idén egy magyar kalandjátéknak elérhető közelségbe került az első hely, ugyanis már a legjobb tíz kalandjáték között emlegethetjük a Neon.Code-ot, a cyberpunk-noir elemekkel tarkított teljesen magyar fejlesztésű játékot. Mi is leteszteltük a programot, –ha lemaradtatok volna az élménybeszámolóról, itt bepótolhatjátok!

Magyar cyberpunk játék is indul az év legjobb Indie játéka címért!

A NeonCode egy teljesen ingyenes indie játék, egy magyar fejlesztő kezéből. Tessék rá szavazni, hogy az év Indie játéka lehessen!

Craig Williams kalandjait akár ti is kipróbálhatjátok teljesen ingyen, –ehhez mindössze annyit kell tennetek, hogy írtok egy üzenetet a játék hivatalos Facebook oldalán és már kapjátok is a Steam kulcsot. Ha nem szeretnétek üzenetekkel bajlódni, kattintsatok ide és azonnal tölthetitek is le Neon.Code-ot. Steamen is beszerezhetitek ezt a kiváló alkotást mindössze 2,4 euróért (nagyjából 800 forintért), ezzel a készítőt, Várady Zsoltot támogathatjátok és segíthetitek a jövőbeli munkáját. Zsolt az egész projektet önköltségből finanszírozta és könnyen lehet, hogy ezt egy Indie of the Year első helyezéssel koronázhatja majd meg, –ami azt jelenti, hogy megérte belefektetni az időt, pénzt és energiát, mivel a rajongók szavazatai alapján már az élmezőnyben van a játék.

Várady Zsolt: "Skacok, hatalmasak vagytok. Általatok bejutott a NeonCode a legjobb tíz 2018-as indie kalandjáték közé. Most már csak meg kéne nyerni a kategóriát! Kérlek titeket még egyszer szavazzatok ahogy korábban is! Aki pedig szeretne ingyen kulcsot, az továbbra is kap ha kér! :D"

Ide kattintva egyetlen mozdulattal voksolhattok a Neon.Code-ra, aminek reális esélye van, hogy a 2018-as évindie kalandjátéka legyen!


2018 Indie of the Year Awards via Indie DB

Ha szeretnétek még többet megtudni a játékról keressétek fel a hivatalos oldalt, kövessétek Facebookon a híreket, mert a fejlesztések és frissítések folyamatosak!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!