Végtelen sebzés, erősítés és halhatatlanság: ezekre is képes Da Undatakah - videó

Végtelen sebzés, erősítés és halhatatlanság: ezekre is képes Da Undatakah - videó

A legendás kártya interakciói megtörhetik a játékot. Mutatjuk az őrületes kombókat!

A Rastakhan's Rumble legtöbb lapja nem sok vizet zavar, de néhány kártya hatása megkérdőjelezhetetlen. Zul'jin és Jan'alai, the Dragohawk mellett Da Undatakah egyre többször tűnik fel, –legutóbb top legend Taunt Druidokban láthattuk.

Malfurion haterek, takarjátok el a szemetek: top legend Taunt Druid bemutató

Uacute;j lapokkal felvértezve tarolja le a laddert a Taunt Druid. Mutatjuk Dog és PhysicsKing pakliját!

A legendás lény azonban nem csak arra képes, hogy Hadronox és az Astral Tiger képességét magába olvassza, ennél többre is hivatott! Három videón keresztül mutatjuk be, hogy mennyire broken is ez a lap, megfelelő körülmények között!

OTK kombó

 

Shiju a kiegészítő élesedésnek a napján már meglátta a potenciált Da Undatakah képességében. A kombó csak Wildban kivitelezhető, mivel a Moat Lurker más formátumban jelenleg nem érhető már el. Rengeteg lap szükséges a végtelen sebzéshez, de a legfontosabbak a későbbiekben is visszaköszönnek majd. Undatakah az Immortal Prelate-tel és a Silver Vanguarddal kiegészülve elképesztő dolgokra képes.

Halhatatlan Taunt

Playing The Undatakah into Immortal Prelate and Silver Vanguard will make it indefinitely summon itself after dying. If you give taunt to the Prelate, Untdatakah will have permanent taunt. from r/hearthstone

Hiába öli meg Zul'jin a lapot, egyszerűen Undatakah a Prelate miatt mindig visszakeveri magát a pakliba, továbbá –a Vanguard képességének köszönhetően– azonnal végbe megy a Recruit képesség is. Ezért mászik elő végtelenszer a pakliból és ha ez nem lenne még önmagában elég, még a Tauntot is megtartja, amit a Prelate kapott meg egy Defender of Argustól, vagy Sunfury Protectortól.

Dane és a Meat Wagon

Dane legutóbb a két és félórás Shudderwock mérkőzéssel került a középpontba, de nem csak emiatt érdemes követni az egyik legszórakoztatóbb HS streamert. A fentiekhez hasonlóan, ebben a videóban is az Immortal Prelate és az Undatakah a főszereplő páros, hozzájuk csatlakozott a Meat Wagon, a Val'anyr. A rendezői székben Spiritsinger Umbra foglalt helyet, aki gyakorlatilag végtelenített erőforrás generálásra ad lehetőséget. 

According to Peter Whalen, Da Undatakah has a 50% chance to resummon itself upon death when it has the deathrattles of Prelate and Silver Vanguard! from r/hearthstone

Ezek a paklik főleg off-meta szinten, a szórakoztatás kedvéért készültek, –de maga az interakció akár előfordulhat majd egy éles versenyhelyzetben is, ami akár arra is késztetheti a fejlesztőket, hogy mihamarabb üljenek le a tervezőasztalhoz és módosítsák Da Undatakah működését. A Shudderwock, Yogg-Saron és más hasonló végtelenített mechanikával rendelkező lapoknál megtették a szükséges lépéseket, itt is valami hasonlóval kéne előállniuk, hiába nyilatkozta a vezető designer Peter Whalen, hogy az esetek felében nem megy végbe a végtelenített folyamat. A fenti videók alapján a fifti-fifti lehet, hogy nem lesz elég hosszabb távon.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!