Két új paklit, Leaderboards-ot és több féle Tournamentet hozott az első Patch

Két új paklit, Leaderboards-ot és több féle Tournamentet hozott az első Patch

A november 28-án megjelenő Artifact kapott egy kisebb frissítést, melyben azért van pár újdonság –így karácsony előtt.

December mindig a karácsonyról szól általában, ezt az időszakot pedig a játékfejlesztők is igyekeznek kihasználni. Az Artifact még 3 hete sincs kint a piacon, de máris kapott egy nagyobbnak mondható frissítést, ami igazából olyan nagyon sok mindent nem tartalmaz.

Mit is rejt az 1.1-es frissítés?

Két új deck

Death From Above - Egy full kék pakli

Dark Aggro - Egy full fekete pakli

Random mode

Nem nehéz kitalálni mit takar; minden esetben mikor elindítjuk ezt a módot, akkor a már előre legyártott Call to Arms deckek közül kapunk egyet és azzal küzdhetünk meg az ellenfeleinkkel.

Leaderboars

Egyelőre nem egy agyonbonyolított ranglistára kell gondolni, hiszen jelenleg csak a különböző deckjeinkhez tartozó legjobb win streaket (győzelmi arány) tartja számon. Két hetente resetelik, így sűrűbben állíthatunk fel rekordokat.

Új Open Tournament módok

Automazizált

Egy gombnyomásra bekerülhetünk egy random versenyre más, ismeretlen játékosokkal.

Pauper

Ha ezt a módot választjuk, akkor csak common lapokból álló deckeket lehet használni. Minden meccs előtt megváltoztathatjuk a deckünket.

Free for all

Ekkor 3 óra áll rendelkezésre, hogy annyi játékos ellen játszhatunk, amennyivel csak tudunk. Egy ellenféllel maximum kétszer dobhat össze a rendszer. Természetesen a legtöbb győzelmet begyűjtő játékos diadalmaskodik a tornán. Játékosok által kreált tournamentben is be lehet ezt állítani.

Chat Wheel

Mérkőzés közben frappáns szövegekkel reagálhatunk a történésekre.

Bot Challenge Gauntlet

Ebben az újdonságban a gép ellen tesztelhetjük tudásunkat. Minden egyes győzelem után újabb deckel száll velünk szembe, ebből pedig 24-et unlockolhatunk az AI részére.

Color Blind Mode

Ez már nagyon érett, sokkal jobban megkülönböztethetőek lesznek a lapok a színvakok számára is.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!