Sweet és SabyG bejutottak a Dreamhack Fortnite kupájának döntőjébe!

Sweet és SabyG bejutottak a Dreamhack Fortnite kupájának döntőjébe!

A srácok elképesztőt meneteltek a mai napon is!

Az elmúlt néhány nap igen fontos volt Juhász "FANTASTIC sweet_" Bence és Gazda "FANTASTIC SabyG" Szabolcs életében, a két magyar játékos ugyanis Spanyolországban van jelenleg, a Dreamhack sevillai Fortnite versenyén ültetik sarokba épp Európa krémjét. Már a nulladik napon is igen jól indítottak két kisebb eventen, de a mai teljesítményük az, ami igazán számított.

Ma 14:45-kor indultak a 10 ezer eurós verseny selejtezői, –erről sajnos nem volt stream, így azt nem nagyon lehetett követni. Az egyetlen lehetőség a Solary csapat streamje volt, ám az ő duoik mind a négy csoportban indultak, így még az ő közvetítésük is fel-alá ugrált a mérkőzések között. Az első meccsen sweet és SabyG nem szereztek pontot, a másodikon viszont kamatostul pótolták ezt, és egy nagyon beteg, 7 killes győzelmet húztak be! Erről azért már szerencsére született egy klipp is:

Ez a mérkőzés önmagában 39 pontot ért nekik, így pedig fixen be is kerültek a következő fordulóba. Persze volt még egy harmadik mérkőzés, ott 2 killel a 11. helyet csípték meg, így összesen 43 ponttal a 4. továbbjutóként szánkáztak tovább az esti fordulóba.

Ez 20:00-kor kezdődött és a legszebb az egészben, hogy a szervezők felhívták őket a nagy színpadra így közvetlenül a közönség előtt játszhattak.

A döntőben már meglehetősen kemény dolguk volt, még a körökkel sem volt nagyon szerencséjük. Sajnos az eseményekből nem nagyon tudunk megmutatni semmit, ugyanis a Dreamhack versenyén egyetlen egy játékos szemszögét lehetett csak követni, az pedig sosem a srácoké volt. Ám a végeredményből nem vesz el semmit, –ugyanis sweet és SabyG megcsinálták, a mai napon 10:30-tól a döntőben versenyezhetnek!

Az elődöntőn –hasonlóan a selejtezőkhöz– három mérkőzést játszottak. Helyezés tekintetében most egyiken sem tudtak pontszerző helyet elérni, ám az első, illetve a második mérkőzésen bezsebeltek 2-2 gyilkosságot, ami 8 pontra és egy továbbjutásra elegendő volt.

Az elődöntő ITT nézhető vissza egy kis beletekeréssel, illetve spanyol kommentárral, a döntő pedig ugyanezen a csatornán lesz követhető 10:30-tól!

Gratulálunk SabyG-nek és sweetnek, ismét megmutatták, hogy nem véletlenül vannak ott, ahol!

UPDATE - 9:15

Úgy néz ki, hogy a srácok a döntőt is a nagy színpadról fogják játszani, onnan pedig streamelni is tudnak, így az ő szemszögük is követhető lesz a saját csatornáikon! Sweetet itt, SabyG-t pedig itt nézhetitek.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!