Az Anthem még jobbnak néz ki, mint amilyennek eddig gondoltuk

Az Anthem még jobbnak néz ki, mint amilyennek eddig gondoltuk

Egyre nehezebb kivárni az év eleji megjelenést. 

Abban már jóideje biztosak vagyunk, hogy az EA és a BioWare csapata hatalmas fába vágta a fejszéjét, hiszen egy olyan játékot szeretnének létrehozni az Anthem képében, ami akár egy évtizedig is képes lekötni a játékosokat. Szerencsére folyamatosan adagolják nekünk a patikamérlegen kimért információkat, amik alapján elmondhatjuk, hogy 2019 egyik legígéretesebb játéka közeledik felénk. 

Az Anthem 2019 egyik legjobb játéka lehet!

A BioWare csapata úgy néz ki, hogy végre összekapja magát.

Játékosként mindig örülünk annak, ha egy újabb, teljesen új címet köszönthetünk a piacon, hiszen könnyen lehet, hogy pillanatok alatt a kedvencünkké válik. Az Anthem már csak azért is érdekesnek tűnik, mivel rengeteg hasonlóságot mutat az Activision Destiny-jével, viszont jó eséllyel sokkal több tartalommal lesz megtöltve. 

Lényegében egy hatalmas univerzummal operáló akció-szerepjáték lesz, amit akár egyedül is végig lehet vinni, de a teljes élményhez legalább egy, viszont maximum három ismerős kell majd mellénk. Kapni fogunk napi küldetéseket, exkluzív megszerezhető cuccokat, kőkemény bossharcokat és jóféle raideket, de még matchmaking rendszert is, ami –köztünk szólva– már szinte minden mai játékban alap kellene, hogy legyen. 


Természetesen a rutinos játékosokban egyből megfogalmazódhat a kérdés, hogy vajon a maximális szint elérése után még miket tartogat számukra a játék, de a fejlesztők már idejekorán leszögezték, hogy folyamatosan jönnek majd újabbnál újabb tartalmakkal. A megrögzött MMO rajongók pontosan tudják, hogy mennyire fontosak a csapaton belüli szerepkörök, amit a magunkra aggatható Javelin páncél fog legjobban meghatározni, ami persze különleges képességek elsütésére is alkalmassá tesz minket. 

Pár napja arra is fény derült, hogy mikor érkezik meg az Anthem hivatalos, kipróbálható változata, amire már nem is kell olyan sokat várni, hiszen január 25. és január 27. között lesz elérhető. Fontos viszont tudni, hogy ezt csak az aktív EA Access és/vagy Origin Acces előfizetéssel rendelkezők próbálhatják ki PC-n, XBOX ONE-on és PlayStation 4-en. 


Azoknak se kell aggódniuk, akik nem fizettek elő a kiadó szolgáltatására, hiszen február 1. és február 3. között mindenki kipróbálhatja majd a játékot. Legutóbb pedig egy élő közvetítés keretében kóstolhattunk bele, hogy milyen finomságokkal vár minket az Anthem, –ami rengeteg fejlődési és fejlesztési lehetőséggel, valamint temérdek izgalmas küldetéssel várja a játékosokat.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!