5 helyszín, amik az első szezon óta szinte érintetlenek

5 helyszín, amik az első szezon óta szinte érintetlenek

A Fortnite térképe folyamatosan változik, ám néhány kisebb terület még mindig őrzi eredeti formáját.

Amikor az Epic elkezdte komolyan fejleszteni a Fortnite-ot, akkor két opció közül kellett választaniuk. Vagy azzal tartják fent a játékosok érdeklődését a pálya iránt, hogy időről-időre új térképet adnak ki, vagy pedig egyetlen egyet fejlesztenek megállás nélkül. Az Epic Games az utóbbi mellett döntött, így pedig szezonról szezonra valamilyen komoly módosítást eszközölnek, illetve a frissítések alkalmával is mindig hozzácsapnak valamit a térképhez.

Ez azonban azt is eredményezi, hogy az első szezontól ismert térképrészletek már nagyon minimális mennyiségben lelhetőek csak fel, lényegében olyan névvel ellátott POI már nincs is a térképen, amelyhez ne nyúltak volna hozzá valamilyen formában. Kisebb helyszínekről azonban ez elmondható, –ezek közül vegyünk át most néhányat.

A konténerraktár Wailing Woods alatt


Az összes helyszín közül területét tekintve ez a legnagyobb mindegyik közül, amióta a Fortnite pályafutása elindult, ez a helyenként labirintusnak is betudható konténer "gödör" szinte teljesen érintetlen. Az egyetlen módosítás, amit eszközöltek rajta, az egy automata elhelyezése volt.

Kempinghely Lonely Lodge nyugalmában


Következő helyszínünk a kempingező, ahova én a kezdetektől fogva szívesen járok. Ez a kis hely egy ember számára bőven jó loottal szolgál, és nyersanyagból is van dögivel, a sok autó ugyanis elég sok vasat jelent, a famennyiségről nem is beszélve. Az egyetlen változás, ami itt történt, néhány quad elhelyezése

A remete ház


Ez a magányos, romos házikó Pleasant Park közelében található körbevéve egy kisebb erdővel. Fellelhető itt néhány láda, illetve egy korongvető is valamivel odébb. Hasonlóan a korábbi helyekhez, az egyetlen módosítás rajta egy automata megjelenése volt.

Ház Haunted alatt


Haunted ugyan nem a kezdetektől fogva van itt, ám az alatta elterülő vityilló és sufni azóta itt magasodik, hogy az első játékos a pályára lépett. Mára már csak egy részállomásnak, egy amolyan "plusz ládának" funkcionálnak, de az első szezonban a nagy harcokat kevésbé kedvelő játékosok simán kezdhettek itt.

A "lépcsős" hegy Salty felett


A Salty Springs körüli vidék több tekintetben is különleges. Egyrészt közel van hozzá Dusty hatalmas krátere, másrészt pedig itt van ez különleges hegy, aminek lépcsőzetes elrendezése lehetővé teszi, hogy a játékosok a tetején lévő ládánál kezdjenek, és fokozatosan haladjanak lefelé. Amióta létezik a játék, ez a hegy azóta is töretlenül és változatlanul magasodik a közeli Salty fölé. Az egyetlen módosítás, amit kapott, az egy Omega poszter volt a negyedik szezonban.

+1, a szerkeszthető ház Wailing Woods felett


Ez az építmény sajnos hivatalosan nem kerülhet fel a listánkra, ugyanis a hetedik szezon beköszöntével a korábbi faelemeket egy téglacsirke váltotta le, de azért egy tiszteletbeli rangot adunk neki, ugyanis a maga nemében a mai napig különleges, és tényleg nem sokon múlott, hogy kihúzza a lista elkészültéig.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!