Döntsd el Te, hogy szerinted melyik város érdemli meg az

Döntsd el Te, hogy szerinted melyik város érdemli meg az "év e-sport városa" címet!

Szerinted melyik város érdemelné meg az év e-sport városa díjat?

Tegnap azt a kérdést tettük fel nektek, hogy szerintetek melyik nemzet tett a legtöbbet 2018-ban az e-sportért, melyik országban a legjobb az e-sportolók helyzete, ma pedig picit szűkítjük a kört és az év e-sport városa kategóriában szavazhattok. Hasonlóan az országokhoz, itt is vegyétek figyelembe az éven rendezett események számát és minőségét, a megrendezett verseny mögött rejlő munkát, illetve akár az adott városban elérhető e-sport oktatás alapján is leadhatjátok a szavazatotokat.

Szavazz, hogy szerinted melyik nemzet érdemli meg "Az év e-sport nemzete" címet!

Szerintetek melyik országban a legjobb az e-sport helyzete, melyik nemzet tett idén a legtöbbet az e-sportért?

Az év e-sport városa

London

FIFA eWorld Cup, FACEIT Major, F1 New Balance Esports Series csak néhány az idei legnagyobb versenyek közül amiket Londonban rendeztek meg, a Brit E-sport Egyesület pedig -ami a brit e-sport népszerűsítését, a fiatalok támogatását tűzte ki célul; 2019-ben már 4. évét kezdi majd.

Los Angeles

Szinte minden neves e-sport cím versenyének otthont adott az éven. Overwatch, LOL, R6S mind meglátogatta 2018-ban a közel 170 éves várost. Overwatch League 2018, NA LCS Spring & Summer, Hearthstone Championship Tour Summer & Fall és a CS:GO legszabadabb, bulizós LAN szériáját, a cs_summit versenyeknek is az angyalok városa ad otthont.

Katowice

A kelet-európai e-sport fővárosa, az IEM Katowice 2018-ban is olyan CS:GO versenyt adott a közösségnek, mely simán felér egy Major torna színvonalával, ezt díjazásban és szervezésben is megmutatkozik. Könnyen lehet, hogy emiatt döntött úgy a Valve, hogy 2019-ben itt rendezik meg az első Majort.

Sanghaj

A kínai város nem titkoltan, magára a “világ e-sport fővárosa” címre pályázik, LOL, HS és PUBG versenyek is szép számmal akadtak Sanghajban idén, a legfrissebb adatok közel 3,5 billiós nagyságrendű növekedésről számolnak be a kínai e-sport iparban. Amiből sokat köszönhetnek ennek a városnak is.

Szöul

Szöul is a keleti e-sport egyik legismertebb városa, 2018-ban is rengeteg játék és verseny képviseltette magát itt, például a PUBG Korea League 2. szezonjának döntője és a LOL VB számos mérkőzése is a dél-koreai fővárosban zajlott.

A kérdőív nem reprezentatív, tehát nem áll módunkban úgy kiválasztani a megkérdezendő személyeket, hogy azok véleménye statisztikailag ne térjen el jelentősen, illetve a vizsgálat nem terjed ki az ország teljes lakosságára, és annak különböző csoportjaira. A kérdőívek eredményei nem tükrözik feltétlenül a valóságot!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!