Már mobilon és tableten is pöröghet a Call of Duty!

Már mobilon és tableten is pöröghet a Call of Duty!

Ha szereted a szériát, akkor ezt is imádni fogod. 

Manapság már egyáltalán nem lepődünk meg akkor, amikor jól bejáratott játékok hordozható eszközökön is futtatható változatot kapnak, hiszen ezek hatalmas népszerűségnek örvendenek a játékosok körében és ebből kifolyólag rendkívül jó bevételforrást jelenthetnek a játékkiadóknak. Így a jó öreg Activision és a Tencent párosa se maradhat ki a sorból, akik a Call of Duty: Legends of War személyében hozzák el okostelefonjainkra és tabletjeinkre mindazt, amiért a végtelenül pörgős online lövöldét anno megszerettük.


A program Kínában már jóideje elérhető, december 17. óta pedig Ausztráliában és Amerika egyes részein is letölthetővé vált, viszont az még kérdés, hogy trükközés nélkül a hazai Google Play áruházból mikortól lesz beszerezhető. A Legends of War egyébként igencsak kellemes alkotásnak tűnik, hiszen a jól megszokott FPS nézettel operál és elhozza nekünk a klasszikus többjátékos módokat, valamint a kihagyhatatlan zombimódot is.

Így természetesen lehetőség van egy-egy jóféle clanwar (5vs5) lebonyolítására, de akár szabadon irthatjuk online ellenfeleinket a már jól ismert Team Deathmatch, vagy Frontline módban. A játék különlegessége, hogy nagyban merít a Call of Duty modern hadviseléses részeiből, aminek hála ismerős karakterekkel, jól bejáratott pályákkal és egyedi képességekkel, fegyverekkel, plusz perkekkel vár minket.


Mivel érintőképernyős eszközökre szánt lövöldéről beszélünk, ezért nem mehetünk el szó nélkül az irányítás mellett, ami kapcsán a Tencent munkatársai minden idők legélvezetesebb FPS-ét ígérik, amihez temérdek új játékmechanikai elemet találtak ki. A látványvilág, valamint a játék tempója pedig hűen hozza azt, amit eddig a Call of Duty franchise-tól megszokhattunk. 

zombimód kedvelőinek jó hír, hogy az élőhalottak gyilkolászásába magányos farkasként és ismerőseik oldalán egyaránt belevághatnak, –ráadásul vizuálisan feltuningolt raidek is gondoskodni fognak a szórakozásukról. Persze, minél többet fogunk játszani a játékkal annál több egyedi cuccot oldhatunk majd fel, amik kapcsán csak remélni tudjuk, hogy folyamatosan újabbakkal fognak kijönni a Legends of War készítői. 


Összességében nagyon örülünk annak, hogy a PUBG és a Fortnite után végre a Call of Duty is tiszteletét teszi kedvenc okoseszközeinken, ha pedig mindvégig fogják gondozni a játékot, akkor garantáltan képesek lesznek hosszú időre lekötni a játékosokat. És ha ez megvalósul, akkor semmi sem állíthatja meg a kiadót attól, hogy még több hasonló elgondolású játékkal örvendeztessen meg minket.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!