Két csalót is meghívtak a 2018-as All Star versenyre

Két csalót is meghívtak a 2018-as All Star versenyre

Két tajvani csalót is meghívtak a 2018-as All Star Invitational versenyre. 

A 2018-as Hearthstone All Star Invitational verseny első neveit már korábban leleplezték: Thijs, hunterace és a regnáló világbajnok, tom60229 megérdemelten lesz ott az eseményen.

Hunterace, Thijs, tom60229: december végén jön a 2018-as Hearthstone All-Star Invitational verseny

A tajvani 2018-as Hearthstone All-Star gála rengeteg izgalmat tartogat. A HS világ legjobbjai ott lesznek a versenyen. Mutatjuk a részleteket!

A Blizzard az utolsó nevek bejelentésekor elvetette a sulykot. Rogert és Shaxy-t, a két tajvani profi HGG játékost bizonyítottan csalóként kezeli a Hearthstone közösség és a Blizzard is, amiért a Hearthstone Global Games küzdelmei alatt "stream snipe-oltak" és ezzel a csapatukat jogosulatlan előnyhöz juttatták. Ha ez nem lenne elég a hónap végi legend helyezéseket sem tiszta eszközökkel szerezték meg, ugyanis direkt cserélték egymással a győzelmeket élőben a saját csatornájukon (!), hogy minél jobb pozícióban végezzenek és ezzel még több Hearthstone Championship Tour pontszámot zsebeljenek be.

Azzal, hogy meghívták őket az év egyik legnagyobb Hearthstone eseményére, kiváltották a játékosok ellenszenvét. Az All Star gálák lényege, hogy az ismert és elismert játékosok szerepeljenek ott, ezzel népszerűsítsék a játékot, szórakoztassák a helyszíni és online nézőket és emlékezetes pillanatokat hozzanak össze az év utolsó versenyén. A nyolc hong-kongi és tajvani meghívott, a világ legjobbjaival küzdhet majd meg Taipeiben, a Heping Gimnázium kosárlabda csarnokában.

Ezzel a döntésével a Blizzard az esemény reputációját csökkentette, mivel a nézők egy része nem fog azért fizetni, hogy csaló játékosokat nézzenek. A verseny december 28-án kezdődik és két napon keresztül tart, ahol nem kevés pénzzel gazdagodnak a legjobb helyezést elérők. A tizenhat játékos mindegyike garantáltan 3000 dollárral távozhat, köztük Roger és Shaxy, a két tajvani csaló is.

Ti mit gondoltok a Blizzard hozzáállásáról?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!