Erősebb anti-cheat és 128 tick-es szerverek, FalleN már a következő frissítésre koncentrálna

Erősebb anti-cheat és 128 tick-es szerverek, FalleN már a következő frissítésre koncentrálna

A tegnapi CS:GO frissítés erősen megosztotta a közösséget, és a profi játékosokat is.

A Danger Zone frissítés mindenképpen mérföldkő a játék életében. Egyrészt immár szeretett játékunknak is van egy megkérdőjelezhetően szükséges Battle Royale módja, másrészt pedig ezúttal nem csak demó szinten, hanem teljes egészében ingyenes lett a CS:GO. Mondanom sem kell mindkét újdonság alaposan megosztotta a közösséget és a profikat, illetve ha jobban belegondolok lehet csak én vagyok az aki nem bánja, hogy 15 euró helyett immár bárki ingyenesen játszhat.

Így reagáltak a CS:GO közösség nagyjai az új Battle Royale-ra

MooNLight | 18/12/07 11:07 Kétség kívül az év legnagyobb frissítését szállította a Valve a Battle Royal mód bevezetésével a CS:GO közösség számára. Rengeteg kérdést vet fel számunkra az új irány bevezetése. Vajon a Valve csak beállt a PUBG, Fortnite és a megannyi Battle Royale játék sorába, vagy tudatosan tereli más vizekre a játékot.

A legtöbb profi játékos örömmel fogadta az újításokat, de ANGE1 például azonnal nemtetszését fejezte ki saját Twitter oldalán, a MIBR irányítója, FalleN pedig inkább várt egy kicsit és egy nappal később formált csak véleményt a frissítésről.

"A Valve-nak egy új szintű prime funkciót kéne bevezetnie ami mélyebben átnézi a felhasználó gépét az anti-cheat számára és ezek a felhasználók 128-as tick rate szervereken játszhatnának. Nagy előrelépés lenne ez a kompetitív CS:GO-nak." - olvasható a brazil játékos bejegyzésében, aki még azt is hozzá tette, hogy a jutalmazási rendszerre is ráférne egy alapos átdolgozás és akár heti, illetve havi eseményeket is hozhatnának a játékba.

Van igazság FalleN szavaiban bőven, a kérdés, hogy ebbe mennyi játékos menne bele? Persze aki tisztán és élvezetesen szeretne játszani, –vagy esetleg komolyabban gondolja és versenyek felé is kacsingatna– az biztos örülne egy ilyen frissítésnek, de ahogy a bejegyzés alatt is írták többen, a Valve próbálkozott már ilyennel korábban és rengetegen a személyes adataik védelme miatt panaszkodtak.

Ti mit gondoltok, örülnétek egy olyan rendszernek, mint amit FalleN felvázolt?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Borítókép: HLTV.org

Kövess Minket!