Ha szereted a Marvel filmeket, akkor ez az alkotás tetszeni fog

Ha szereted a Marvel filmeket, akkor ez az alkotás tetszeni fog

Két játékos a Fortnite-ban is életre keltette a Bosszúállók legendás tornyát.

Amióta a Creative mód elérhető a játékban, a közösség éjjel-nappal mindenféle csuda épületen dolgozik. Ezek sokszor saját ötletek, de gyakran futhatunk bele olyanba is, hogy az alkotó, vagy alkotók egy másik legendás játék, vagy épp film épületét elevenítik fel. Nem olyan rég láthattuk, ahogy több játékos is egymástól függetlenül húzta fel a CoD MW2 legendás Terminal nevű pályáját.

Most két játékos, P_recs és Stoobers22 a Bosszúállók tornyát emelte a magasba, kidolgozva szinte minden részletét. Az alkotók voltaképp egyetlen részt sem hagytak üresen, az épület minden egyes részének megadták a maga szerepkörét; a garázstól kezdve az étteremig, a kihallgató szobákig és a laboratóriumig minden megtalálható itt. Az épület teljes egészében megtekinthető az alábbi több mint 4 perces videóban.

Still no code, but after way too many hours, 95k+ memory, almost 50 stories, and 20 decorated floors Tony’s Tower (Stan’s Skyscraper, Heroes High-rise) is finally finished. Enjoy this way too long video. from r/FortniteCreative

Sajnos ennek az alkotásnak továbbra sincsen megosztó kódja, ami azt jelenti, hogy mi magunk önállóan nem tudjuk betölteni az építményt, mivel ilyen kódot csak azok a játékosok hozhatnak létre, akik az Epic által hivatalosan elismert content creatorok. Továbbá abban sem reménykedhetünk, hogy ez a torony valaha is bekerül a pályára, mint POI, ugyanis az Epic néhány ritka kivételtől eltekintve nem vegyíti a Fortnite világát más univerzumokkal, elsősorban azért, mert ennek kőkemény anyagi vonzata lenne. Az Epic dolgozott már együtt a Marvellel a Thanos LTM megalkotásakor, de az Avengers Tower egy teljesen más falat lenne.

Ezenkívül a másik probléma, hogy az építmény 95 ezernél is több memóriát használ fel, ami már eleve kizárja a megjelenés lehetőséget, az Epic ugyanis 50 ezernél húzta meg a Block Party-n való részvétel határát. Ettől függetlenül a torony maga zseniális, és abszolút megérdemelnek a készítői egy vállveregetést.

Ti milyen menő dolgoz húztatok már fel ebben a módban?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!