3 alkalom, amikor a skill találkozott a szerencsével

3 alkalom, amikor a skill találkozott a szerencsével

Fortnite - Ezek a játékosok igazán dörzsölhették a tenyerüket a beszedett skalp után!

A Fortnite tipikusan az a játék, amiben a skill meglehetősen nagy hangsúlyt kap elsősorban az építés miatt, ám a szerencse továbbra is egy igen fontos meghatározó elem. Van, amikor több, van, amikor kevesebb jut ki ebből a jóból, ám időnként akadnak olyan játékosok, akik kimaxolják az ebben rejlő lehetőségeket. Ilyen volt például az a felhasználó is, aki elvétett egy közeli lövést, ám 200 méterrel odébb mégis betalált.

Most jöjjön három olyan játékos, akikben ott van az X, de a művelet sikeréhez kellett egy adag szerencse is! Első versenyzőnk Young Herm, akinek egy quad segítségével sikerült likvidálnia az ellenfél "légierejét".

High Risk = High Reward from r/FortNiteBR

Folytatásnak jöhet EveryRL, aki trollkodott egy kicsit az ellenfelével, és bizony pont a tökéletes pillanatban tette. Még szerencse, hogy a kozmetikai, illetve egyéb kiegészítők semmilyen technikai előnyt nem adnak a játékban, ugyebár...

''These items are cosmetic only and grant no competitive advantage.'' from r/FortNiteBR

Végül zárjuk a sort NOLAgold13-mal, aki szó szerint átgázolt az ellenfelén a győzelemhez.

Welp, there goes all my luck for 365 days from r/FortNiteBR

Az ő megmozdulása egy igen kockázatos művelet volt, igazi mindent vagy semmit típusú lépés, ugyanis ha nem találja el az ellenfelét, nagy eséllyel akkor is továbbrepült volna a viharba és onnan aztán a jó isten se hozza vissza, mivel nem volt nála se Rift-to-Go se Grappler, a quad pedig mire irányba áll egy ekkora esés után... Viszont azt is hozzá kell tenni, hogy az ellenfelének jelentős highground előnye volt, ami még közel 1 percig kitartott volna, mire a kör elindul, tehát a gyors feljutásra nem is nagyon volt más lehetősége. Ha szimplán elkezd felépíteni, akkor harcostársa biztos, hogy tüzet nyitott volna rá.

Nektek volt már hasonló kategóriás megmozdulásotok?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!