A Call of Duty visszatérhet a modernkori hadviseléshez!

A Call of Duty visszatérhet a modernkori hadviseléshez!

Éppen itt az ideje egy jóféle Modern Warfare résznek. 

Bár tény, hogy nagyon szeretjük a franchise világháborús időszakokat feldolgozó epizódjait és még a jövőben játszódó részeket is, azért a legtöbbet a Call of Duty Modern Warfare játékaival szórakoztunk, amik szinte mindent tartalmaztak, amire egy valamirevaló FPS-rajongónak szüksége van. Most pedig úgy néz ki, hogy ismét visszatérnek a készítők a modernkori hadviseléshez, amivel kapcsolatban egy sokat sejtető tweet is napvilágot látott. 

A bejegyzést egyik kedvenc fejlesztőcsapatunk, az Infinity Ward kommunikációs menedzsere postolta a tegnapi nap folyamán, amivel kapcsolatban – ahogy az lenni szokott – már be is indult a rajongói találgatás. Sokak szerint a gifben szereplő koponya a 2013-ban megjelent Call of Duty: Ghosts folytatására kíván utalni, míg az ellentábor pedig azt gondolja, hogy a Modern Warfare 2 Simon Relay-jét szeretnék így megidézni a készítők. 

Pár oldal már konkrét tényként kezeli, hogy idén akkor 100%, hogy jön a Call of Duty: Modern Warfare 4, ami ha közel olyan jól sikerül, mint a tavalyi epizód, akkor elégedettek lehetünk. Mindenesetre várjuk ki a végét, hiszen legkésőbb tavasszal ki fog derülni, hogy pontosan mi is lesz a következő Call of Duty rész!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!