Egy újabb sniper érkezhet a jövőben a Fortnite Battle Royale-ba

Még az Uzi sem került be a játékba, de az Epic már egy következő fegyveren dolgozhat.

Az elmúlt hetekben rengeteg leak látott napvilágot, –köszönhetően annak, hogy a fejlesztők jól megérdemelt szabadságukat töltötték az ünnepek alatt–, ezért a szokásosnál nagyobb adatmennyiséget toltak bele a játékba az utolsó nagy frissítéssel. Emiatt rengeteg feltételezett új tárgy és egyéb fontos dolog került be. Megismerhettük már a Boomboxot, a Snowboard-ot (amit végül egy súlyos hiba miatt nem tudtak betenni a játékba) és az ajándékokat is, –de még bőven vannak hátra olyan feltételezett tárgyak, mint a répa, az Uzi és a Glidertáska, amivel valószínűleg újból megérkezik a játékba a Glider Redeploy, legalábbis a tárgy használójának.

Az előbb említett sorhoz most csatlakozik egy újabb példány, ami nem más lesz, mint egy hangtompítós Sniper:

A StW-ből már ismerhetjük a fegyvert, de az Athena taggel ellátott modellek a Battle Royale-ba szólnak, –így szinte biztos, hogy ebben a szezonban megjelenik egy hangtompítós Sniper is, az AR és a pisztoly mellé. Logikusan végiggondolva arra tippelhetünk, hogy valamennyivel kevesebbet sebez majd, mint a sima Sniper, de sokkal pontosabb és halkabb lehet, mint a társa. Reméljük, azért fejre még mindig egy lövéssel megölhetünk bárkit, mert különben vajmi kevés értelme és szerepe lenne egy olyan metában, ahol még a zöld Hunting Rifle is egy hitel. Természetesen a modell mellé hangok is érkeztek:

Kíváncsian várjuk, hogy mennyire illik majd bele a metába ez a fegyver, –de az biztos, hogy az elkövetkezendő frissítésekben jobb lenne, ha inkább fegyverek érkeznének, hiszen a rengeteg tárgy és jármű kezdi kicsit megtörni a játékot.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!