Rastakhan's Rumble ötödik hetének lehető legolcsóbb legend paklijai!

Rastakhan's Rumble ötödik hetének lehető legolcsóbb legend paklijai!

Ezekkel a paklikkal érték el a high legend legjobb helyezéseit a Rastakhan's Rumble kiegészítő ötödik hetében!

A Rastakhan's Rumble kiegészítő nem idézett elő hatalmas változásokat a metában -így aztán majdnem minden maradt a régiben-, de mindig jó képben lenni az aktualitásokkal. Cikkünkben a kiegészítő ötödik hetének legolcsóbb legend képes paklijait gyűjtöttük ki mindegyik osztályhoz, -bár igaz, hogy egy-két esetben csaltunk egy kicsit.

Mecha'thun Druid (3.800 dust)

Kód: AAECAZICAoTmAvH7Ag7pAf4B0wPEBqQH9gf7DPnAApLSApjSAp7SAr/yAo/2AsaGAwA=

 A Mecha'Thun Druid kissé átalakult a nerfek hatásra, és a módosított pakliról készült részletes elemzésünket az alábbi linken olvashatjátok el.

Beast Hunter (3.160 dust)

Kód: AAECAR8EuwXbCYbTAsn4Ag2NAagCtQPeBJcI7QmBCo7DAt3SAuHjAovlAqCFA6SIAwA=

Az egyszerű koncepciót jó lapjárással dinamikus játékmenet jellemzi, és a Death Knight hőssel a kissé elhúzódóbb összecsapások is átvészelhetők.

Tempo Mage (5.200 dust)

Kód: AAECAf0EBAxxotMC7vYCDbsCqwS0BOYElgXsBcHBApjEAo/TAvvsApX/Arn/AqOHAwA=

Egy kifejezetten offenzív deck sok laphúzással és egy kevés leszedéssel, ami főleg a korai board kontroll fenntartásáért felel. Elképzelhető, hogy egy-két mérkőzést le kell játszanod, mire ráérzel a használatára.

Midrange Secret Paladin (4.780 dust)

Kód: AAECAZ8FBP0FucECg8cC2P4CDYwBngHIBKcFrwexCLPBAuPLAvjSAtHhAtblApboAq3yAgA=

A bevezetőben említett monotonítást a Mecha'Thun Druid mellett talán a Secret Paladin töri meg, de mostanra egyre többen számítanak erre az archetípusra, -így kicsit nehezebb vele érvényesülni.

Combo Priest (3.840 dust)

Kód: AAECAa0GBvgC7gSlCb7IAr3zAtD+AgzlBPYH0QrSCvIM+wzRwQLYwQLo0AK/5QKC9wKXhwMA

Beszúrhattuk volna ide a vaddisznós verziót is, de hiába van abban a pakliban szinte végtelen érték, ha csak kevesen tudják igazán jól használni. Remélhetőleg ez a deck is elnyeri a tetszéseteket.

Miracle Rogue (8.060 dust)

Kód: AAECAaIHCLIC7QKvBL0ElwakB90I5/oCC7QBjALNA5sFiAeGCYHCAuvCAtzRAtvjAqbvAgA=

A jó öreg Miracle Rogue, ami ugyan közel sem olyan hatékony, mint a páratlan verzió -és még csak a dust költségük között sincs hatalmas eltérés-, de érdekességképp szerettük volna megemlíteni, hogy ilyen is létezik.

Aggro Frog Shaman (5.920 dust)

Kód: AAECAaoIBP4Fj/sCmfsCy4UDDe4B7wHgAvkD4AbwB+vCArDwAvbwApz/AoyFA/OKA/aKAwA=

A korábban megjegyzett csalást a Mage és a Shaman esetében követtük el. Mindkét osztálynál több, mint 10.000 dustba kerülne a legjobb pakli megalkotása, de szerettünk volna olyan legend paklikat elétek tárni, amik minél kevesebb dustból összerakhatóak.

Even Warlock (7.760 dust)

Kód: AAECAf0GBooH+wemzgLCzgKX0wLN9AIMigHyBfsGtgfhB40I58sC8dAC/dACiNIC2OUC6uYCAA==

Karácsonykor bemutattunk nektek egy eltérő Even Warlockot is, ami Rastakhan's Rumble lapokkal kiegészülve csap oda az ellenfélnek. Persze az egy kicsit drágább is, így maradtunk a hagyományosnál.

Quest Warrior (7.720 dust)

Kód: AAECAQcG08MC08UCoscCyccCyucCoIADDEuiBJEG/wf7DJvCAr7DApvLAszNAs/nAqrsApvzAgA=

A legerősebb Warrior paklikhoz mindig csillagászati mennyiségű dust szükségeltetik, így egy olyan deck, ami mindössze két legendary lapot tartalmaz, még egész kedvezőnek számít, -főleg, ha belekalkuláljuk, hogy Zilliax több pakliban is elfér.

Adjatok egy esélyt ezeknek a pakliknak, hiszen az élményen túl tapasztalatot is szerezhettek, amit felhasználhattok az ellenük való esetleges összecsapásoknál.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!