10+1 skin, aminek a tulajdonosát sose becsüld le

10+1 skin, aminek a tulajdonosát sose becsüld le

A Fortnite már végtelen mennyiségű skinnel rendelkezik, –vannak azonban olyan outfitek, amikről általánosságban elmondható, hogy legtöbbször az ügyesebb játékosok kezében láthatóak!

Amióta az Epic Games gőzerővel belekezdett a Fortnite skinek gyártásába, egy igen érdekes folyamat vette kezdetét a közösségben. Vannak játékosok, akik mindig a legfrissebb, legújabb skinekre hajtanak, vannak akik a régi skinek szerelmesei, és persze akadnak szép számmal olyanok is, akiknek az a fontos, hogy a kinézet letisztult legyen, ne zavarjon be.

Az utóbbi kategória játékosairól általánosságban elmondható, hogy jobban játszanak az átlagnál, ehhez pedig részben hozzátartozik az is, hogy az egyszerű skineket preferálják, –főleg a női verziókat. A női karakter vékonyabb, kevesebbet takar a képből, az egyszerű ruházattal ellátott outfitek pedig nem rendelkeznek olyan lógó, csüngő extrákkal, amik elvonnák a játékosok figyelmét, illetve extra terhelést jelentenének a PC-nek. Nézzük meg, hogy mely skinek is azok, amiket ha meglátsz, ne becsüld le a játékost; könnyen okozhat meglepetést.

Focis skinek


A futball világbajnoksághoz készült skinek tavaly nyáron, egészen pontosan június 28-án jelentek meg, és az elvárásoknak megfelelve igen nagy népszerűségnek örvendtek. Természetesen akkor még nagyon sok játékosnál ez volt, mára azonban lecsökkent a létszámuk, ha látunk is belőle többnyire a női változat jön velünk szembe, a mögötte megbújó játékos pedig igencsak tud vigyázni magára. Sose gondoljátok azt, hogy csak egy focifanatikus kezdő.

Majdnem default skinek


Ehhez a kategóriához olyan outfitek tartoznak, mint a Commando, az Assault Trooper vagy a Tower Recon Specialist. A karakterek ruházatai szinte csak színárnyalatokban térnek el az alap default skinektől, a mai napig nagyon sok ügyes Fortnite játékos és streamer ezeket preferálja.

Ghoul Tropper


A Ghoul Trooper egyike azoknak a nagyon ritka skineknek, amiket még OG-nak nevezhetünk, a kinézet ugyanis már közel másfél éve nem volt elérhető. Ez az egyetlen olyan eredeti halloweeni skin 2017-ből, amit az Epic 2018-ban nem tett be az Item Shopba, –így azok a játékosok, akik rendelkeznek vele, igazi öreg motorosok már. (Kivéve persze, ha vették az acc-ot, de még ez sem jelenti azt, hogy ne lennének hibátlan képességeik.)

Renegade Raider


Ez a kinézet a játék egyik legrégebbi skinje, majdnem egy kategóriába tartozik a Ghoul Trooperrel. Ezt a skint azok a játékosok vásárolhatták meg, akik elérték az első szezonban a 20. szintet. Mivel a Fortnite BR még csak akkor indult, a játékosszám igen kicsi volt. Aki pedig játszott, talán bele sem gondolt, hogy ez a skin mennyire értékes lesz majd a jövőben, így természetesen kevesen vették csak meg.

Sparkle Specialist


A második szezon egyik különleges kinézete volt a Sparkle Specialist az akkori Battle Pass-ban, ami nem feltétlen kapta meg a kellő figyelmet, sokáig élt róla az az elképzelés, hogy mivel csillog-villog könnyebb észrevenni, ma azonban már rengeteg skin csillog-villog, így akiknek megvan, talán szívesebben használják már. A második szezonbeli skin tulajdonosokról általánosságban elmondható, hogy várhat tőlük valamit az ember, persze azért lehetnek kivételek. Mindenesetre, ha egy ilyen rucis kisasszony push-sol rád, húzd elő a tryhard éned.

Bunny Brawler


Ránézésre a nyuszikisasszony nem egy félelmetes látvány, mégis valamiért az ügyesebb játékosok körében meglehetősen elterjedt lett. Helyenként a profi mérkőzéseken is feltűnik. Természetesen 2018 húsvétjára adta ki az Epic a kinézetet férfi verziójával együtt, azóta pedig már számtalanszor elérhető volt az Item Shopban.

Snorkel Ops


A Snorkel Ops skinnek van néhány igazi streamer rajongója, ilyen például Dakotaz. Ritkán látni ezt a skint, de amikor felbukkan általában nem okoz csalódást. Tisztán emlékszem, hogy legutóbbi találkozásunk alkalmával egy Snorkel igen csúnyán eltakarított a pályáról. Az outfit egyébként 2018 március 29-én jelent meg.

Elite Agent


A Sparkle Specialist után ez az egyetlen olyan skin a listában, ami Battle Pass-ból származik, a BP skinek ugyanis sokszor csak egy idényű skinek, amiket a játékosok polcra raknak, ha egy új szezon elkezdődik. Az Elite Agent azonban nem feltétlen ilyen, meglehetősen gyakran látható profi mérkőzéseken is; a megjelenése ugyanis eléggé tiszteletet parancsoló, a sötét színvilága pedig minimálisan talán segít abban, hogy nehezebb legyen észrevenni.

Whiplash


A Whiplash kisasszony 2018 április 12-én bukkant fel az Item Shopban, olcsó ára, ugyanakkor kirívó ruházata pedig hamar elnyerte a játékosok tetszését. Meglehetősen sok streamer –például Ninja is– használta, mára azonban megkopott a népszerűsége, de ha egyszer találkozunk vele, szinte garantált, hogy egy építőmesterrel lesz dolgunk.

Recon Specialist


Erről a karakterről bennem általánosságban az a kép alakult ki, hogy egy olyan játékos kezeli, aki folyamatosan jön rád, épít, push-sol, gondoskodik arról, hogy téged leszorítson, amikor pedig jön a helyzet, egy tökéletes fejlövéssel leterít. A skin már elég régóta az Item Shop része; időről-időre folyamatosan előkerül.

+1 A default karakterek


A Fortnite alap karaktereinek számító defaultok valóságos kétélű fegyverek. A mai napig nagyon sokan alábecsülik őket, holott -elsősorban a streamereknek köszönhetően- már számtalanszor bebizonyosodott, hogy ez nagyon rossz ötlet. A világ leghíresebb default preferálója alighanem FaZe Tfue, akinek személyét szinte már a fenti képen is látható Jonesy-val mosták össze, –révén, hogy Tfue és Jonesy valamelyest hasonlítanak egymásra.

A fenti lista természetesen nem egy kőbevésett dolog, ezeket a skineket is kezelhetik kevésbé ügyes játékosok, de általánosságban véve jobb velük vigyázni. Ne feledjétek, ha lenézitek az ellenfeleteket, ti indultok hátrányból.

Hogy nézne ki a ti listátok?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!