"Sajnos történtek változások a csapatban, miután Nazgul ellopta a nyereményünket" Jöttünk, Láttunk, Győztünk interjú

Interjúsorozatunk utolsó előtti részében a Jöttünk, Láttunk, Győztünk csapatával beszélgettünk, pontosabban a kapitánnyal, FIFI-vel.

Egyre közelebb érünk az MNEB indulásához, így az interjúsorozatunk is végéhez közeledik. Ezúttal a Jöttünk, Láttunk, Győztünk csapatával, pontosabban a kapitánnyal, FIFI-vel beszélgettünk a felállásról és a ligáról.

Remek teljesítményt nyújtottak a selejtezőkön és gratulálunk, hogy sikerült bejutnotok a ligába, kicsit bemutatkoznátok, hogy kik is játszanak a Jöttünk, láttunk, győztünk csapatában?

"Nos köszönjük szépen, a csapatba, vagyis inkább mixbe olyan emberek játszanak, akik hosszú ideje a CS community része, ezért szerintem részletes bemutatkozásra nincsen szükség. A csapatot DMK, Kyle, Metaq, KrulleX és jómagam, FIFI alkotja."

Mikor kezdtetek el komolyan foglalkozni a CS:GO-val?

"Csak magamról tudok nyilatkozni, én 2009-ben kezdtem Source-al játszani, azóta több mint 15 lanon megfordultam Az első icl-emen 12 évesen vettem részt. Nyertem icl-t és voltam Dániában egyszer a Coppenhagen Games-en."

Pár hete már elindult az átigazolási szezon, így szabadon cserélhetnek játékosokat a csapatok, nálatok lesz változás, vagy az eredeti, bejutó csapattal vágtok neki a versenynek?

"KrulleXen kívül mindenki részt vett a selejtezőkön, ő Nazgul helyére érkezett decemberben, miután Nazgul egy a csapattól ellopott Go4csgo monthly nyeremény pénzzel felszívódott és elérhetetlenné vált. Az eddigi közös játék alapján állíthatom, hogy az összhang megvan a csapatban. Jó hangulat és egyben fegyelmezettség jellemez minket játékon belül. A bejutásunk úgy gondolom egészen egyszerűen sikerült szerencsénkre, sajnos miután már "béreltünk" egy helyet a ligában, gyorsan elvéreztünk, azt sajnáltuk, habár nagy tétje nem volt."

A REVOLTE egyértelmű esélyesnek tűnik a látottak alapján, de a ligarendszer teljesen más helyzetek szül, mint egy klasszik torna, szerintetek lesznek bőven meglepetések, vagy érvényesül a papírforma?

"Mostanában nem követem a REVOLTE csapatát, de egy biztos. Ha valamit gyakoroltak erre az bajnokságra, akkor mindenkinek fel kell kötnie a gatyáját ellenük, de érinthetetlennek nem nevezném azért őket. A jelenlegi formán sok fog múlni."

Végezetül pedig mit gondoltok a Valve jelenlegi hozzáállásáról, tetszik a Battle Royale és az ingyenesség vagy ennél több kell, hogy stabil lábakon álljon a játék?

"A Battle Royale mód nekem egyáltalán nem tetszett, úgy gondolom ez nagyon távol áll a játék profiljától, és az engine-t sem erre találták ki. Szerintem nem volt jó döntés ez a játékmód. Az ingyenesség nehéz kérdés, az azon fog múlni szerintem, hogy a csalók száma hogyan alakul a jövőben."

Kövess Minket!