Anthem - Bárki kipróbálhatja megjelenés előtt a játékot!

Anthem - Bárki kipróbálhatja megjelenés előtt a játékot!

Január 25 és 27-e között bárki kipróbálhatja a játékot PC-n, XBOX-on valamint PS4-en egyaránt! Azonban ez sincs teljesen ingyen, de körülbelül 1500 Ft-ért megéri letesztelni mindenképp.

Nincs oka csüggedni azoknak a személyeknek, akik nem jutottak hozzá a "Closed Alpha" fázis teszteléshez és ezáltal nem tudták kipróbálni a játékot. A fejlesztők most ismét próbálnak a leendő rajongók kedvében járni, a játék Demo változatát elérhetővé teszik Január 25 és 27 között PC, XBOX és PS4 platformokon. De mit is kell tenni ahhoz, hogy kipróbálhassuk? 

Aki előrendelte a játékot, automatikusan hozzáférést nyer a demo változathoz is január végén. Kicsit borsos az ára és sajnos az egyéb oldalakról vásárolt kedvezményes kulcsokkal sem aktiválható ez a funkció, azonban van egy másik (pontosabban kettő) alternatíva. Bárki, aki előfizet az Origin Acces-re vagy épp az EA Acces-re ami megközelítőleg havi 1500 Ft-ba kerül, annak a jussa a játék kipróbálása lesz. Annyit érdemes tudni, hogy a Basic előfizetés kerül ennyibe, és ezzel jelenleg csak 10 óra játékidő biztosított, de ennyi pénzért mindenképp megéri, hogy betekintést nyerjünk a játék mechanikájába és világába. Innentől kezdve pedig nincs más dolgunk, mint eldönteni, hogy megéri-e megvenni vagy sem.

Ráadásul, akik az Origin vagy EA előfizetését választják, azok nem csupán az Anthem demóhoz, hanem a korai hozzáféréséhez (Early Acces fázis) is hozzájuthatnak Február 15-én. Arról nem is beszélve, hogy az összes többi játékot kipróbálhatják, vagy épp végig vihetik, hisz a régebbi kiadású termékek teljes verzióban elérhetővé válnak a könyvtárban.

View this post on Instagram

A post shared by #1 Anthem Gaming Community! ???? (@anthemgameplay) on

A játék egyébként Február 22-én fog debütálni, amit személy szerint már nagyon várok. A 2018-as évben sajnos sok csalódás érte a játékos közösséget, hisz nem sok kiemelkedő termék jelent meg a piacon, –de talán az idei év más lesz és ezt be is bizonyíthatja a Bioware új szerzeménye!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!