Kaptunk egy jéggömböt és a zombik is visszatérhetnek a BR szigetre egy új event során

Kaptunk egy jéggömböt és a zombik is visszatérhetnek a BR szigetre egy új event során

A kozmetikai tartalmak után számos játékmenetbeli eseményre vonatkozóan is érkeztek leakek!

A mai napon egy igen durva frissítést kaptunk az Epic Games-től, rengeteg változtatás érkezett a játékon belül, bekerült egy új fegyver, nerfelték a kicsi shieldpotikat, illetve javítottak több hibát is a Zipline-okon!

Ez azonban csak egy dolog, rengeteg kozmetikai kiegészítőt is kaptunk, ami az adatbányászoknak köszönhetően megtekinthető már előre!

Most pedig eljutottunk az egyéb leakekhez, amelyek elsősorban a játék közelgő eseményeire hívják fel a figyelmet.

Ezúton is szeretnénk kiemelni, hogy amennyiben nem szeretnéd megismerni előre a várható történéseket, ne olvass tovább!

Polar Peak

Kezdjük azzal, ami a játékon belül is látható már. Polar Peak felett egy rejtélyes jéggömb jelent meg, ami minden bizonnyal a háttértörténet további alakulásáért lesz felelős.

Ebben a gömbben egyes játékosok egy szemet vettek észre, az alábbi képet elnézve pedig lehet nem is tévednek.

Egyébként a gömbbe bele lehet repülni, ilyenkor a képernyőnk teljes egészében megfagy.

Ezenkívül az adatbányászok kiderítették, hogy a gömb a jövőben várhatóan szét fog törni.

Könnyen lehet, hogy az Epic Games ismét előhúzza a "valamit rejt" című sztorit, és majd szabadjára ereszt valamit a BR szigeten! Ez persze csak spekuláció, de mi mást is hozhatna magával egy olyan gömb szétomlása, amiben előtte egy szemet véltek felfedezni.

Marshmello 

Néhány nappal ezelőtt a híres DJ, Marshmello menedzsere egy kérdezz-feleket tartott Instagrammon, ahol egy kérdésre válaszolva elárulta, hogy februárban az Epic Games nagy dobásra készül Marshmelloval! Ez a sztori most be is igazolódott, az információ-dementorok számos Marshmello eseményre utaló jelet találtak.

Eventek

További két új event is feltűnt a fájlok között, az egyik a Mooney event, amit többen is a jéggömb további eseményeihez kötnek.

A Mooney event könnyen lehet a hetedik szezon záróakkordja, az adatbányászok információi szerint az event egyenesen köthető a jégkirályhoz, illetve TV-s figyelmeztetések is tartoznak hozzá. A nyolcadik heti betöltőképernyő alapján az Ice King egy durva hóvihart ereszthet el a szigeten.

A Mooney event elhozhatja azt a ködöt is, amiről már a hatodik szezon végén is szó volt, Lucas7yoshi szerint az event BP_MooneyScripting.uexp nevű fájlja ezt a részletet is tartalmazza.

Weather Warning

A fent említett eventhez fog valószínűleg tartozni egy sor küldetés is, amelyek végén a legutóbbi eresztés egyik legkomolyabb gliderét kaphatjuk meg.


Ide kapcsolódóan már a küldetések is felszínre kerültek.

A küldetések alapján egy hasonló eventet kaphatunk, mint halloweenkor, az Ice Legion, Ice Brutes és Ice Fiends kifejezések több mint valószínű, hogy szörnyeket takarnak. A jégkirály az érkező viharral ezeket zúdíthatja a szigetre!

Lehetséges fogyasztható tárgy

Egy új fogyasztható elem is megjelent a fájlokban, melynek neve "Sneaky Snowman". Ha ez a tárgy valaha is bekerül a játékba, annak mindenképp a közeljövőben kéne megtörténnie, a nyolcadik szezon témája ugyanis könnyen lehet, hogy az olvadás lesz!

A leírás alapján ez egy olyan eszköz lesz, amit magunkra húzhatunk, felöltve vele egy hóember alakját.

Igen komoly leakdömpinget kaptunk ezzel a sok információval, és helyenként bizony elég homályosak is a részletek, de az viszont biztos, hogy nagyon sok érdekes dolog vár ránk a közeljövőben. Viszont azt se felejtsük el, hogy az igazi fordulat még valószínűleg hátra van, a Battle Pass rejtett skinjéről ugyanis csak a 9. héten hull le a lepel, eddig pedig minden alkalommal ez a skin volt a sorsfordító a történeti szálban. 

Ti mit szóltok ehhez a rengeteg újdonsághoz? Mi fog történni szerintetek?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!