Kockáztatott, bejött neki: Cube Paladin 78 %-os győzelmi aránnyal

Kockáztatott, bejött neki: Cube Paladin 78 %-os győzelmi aránnyal

Nem bírod a Hearthstone legújabb Hunterstone korszakát? Vedd elő a Cube Paladint és csapj oda Rexxarnak!

Azt eddig is tudtuk, hogy a Paladin egy erős és hatékony Class a mostani Huntertstone metában. A Hearthstone szépsége azonban abban rejlik, hogy nem az Odd, vagy Even, de még csak nem is az OTK paklival sikerült Zehnek tönkrevernie a szembejövő Rexxarokat, hanem a Meat Wagon Paladin újragondolt változatával hajtotta végre ezt a tettet. Mutatjuk a Cube Paladint, amivel egészen a a Legend 20. helyéig száguldott az amerikai játékos! 

Zeh's Legend #20 Cube Paladin

Kód: AAECAZ8FCu0F/fsCneICq9ACycICoIADucEC8f4CjtMCvYYDCuPLAvQF+wH2B9wDzwb40gKL4QKRgAOIxwIA

Első pillantásra feltűnik, hogy ez a deck elképesztően drága. Talán a legtöbb dustot kell rászánni a jelenlegi meta / off-meta paklik közül. Ez nem véletlen, ugyanis a Cube Lockokhoz hasonlóan itt is szerepel Prince Taldaram és Spiritsinger Umbra, amik megdobják a költségeket és annyira különleges tech kártyának számítanak, hogy egyszerűen lehetetlen helyettesíteni őket. Mecheket nem találunk a pakliban túl sokat, de az egy Meat Wagonon, a Mechano-Eggeken és Zilliaxen kívül nem is kell más. A tojásból előbújó Robosaur tökéletes arra, hogy a Kangor's Endless Armyval visszahozzuk, de akkor sem kell kétségbe esni, ha csak a tojás, vagy a Húsdaráló jön vissza önmagában. A Meat Wagon minden esetben a Mechano-Egget csalja ki a pakliból, ha nem láttuk el semmilyen erősítéssel. 

Elképesztően sok erőforrás van a pakliban, elég itt a megszokott Spikeridged Steedekre, vagy a Mechano-Eggekre gondolni. Ezekhez hozzácsapjuk a Deathrattle-ös Cube-ot, Taldaramot, Umbrát és rögtön olyan "ragadós" és fenyegető boardot képzelhetünk a szemünk elé, amit nem szégyellünk. A pakli gyengéje, hogy a Psychic Scream és a gyors kivégzés ellen teljesen esélytelen, ezért a Priestek ellen ne számítsunk sok jóra. Amiért mégis érdemes próbálgatni, ha megvannak a szükséges lapok hozzá, az az, hogy 18-1-et ment vele Zeh a Hunterek ellen. Ez a brutális mészárlás nem a véletlen műve. Adjatok a Cube Paladinnak egy esélyt és reménykedjetek, hogy csak Rexxarok jönnek veletek szembe!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!