Hogyan élte meg a vb ezüstöt? Bereznay Dani mesélte el a 2018-as e-sport kalandját!

A magyar e-sport számára is hatalmas jelentőséggel bíró dolog történt a virtuális Formula 1 világában, miután Bereznay Dánielt leszerződtette a Mercedes istállója. 

Alig egy év alatt a fiatal játékosból igazi e-sportoló vált, miután az F1 Esports Series sorozatában rendre a legjobbak ellen bizonyított. 2017-ben ugyan még csak a londoni elődöntőig menetelt, a tavalyi évben azonban már kvalifikálta magát a 40 legjobb pilóta közé, és az után megrendezett Drafton a Mercedes meglátta és rögtön ki is választotta. A többi, szokták volt mondani már történelem, hiszen a fiatal magyar egészen elképesztő teljesítményt nyújtott, megszerezte a sorozat fináléjában az első futamgyőzelmét, második lett a világbajnokságon és csapattársával Brandon Leigh-vel a konstruktőri vb címet is elhódították. Az év végén aztán Hamiltonékkal együtt ünnepelhetett és tekinthetett vissza a 2018-as esztendőre.

Meséljen inkább ő helyettünk, hiszen egy videóban összefoglalta, milyen csodás dolgok történtek vele az elmúlt 365 napban:

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!