Még épp időben érkezik az új tárgy, a Sneaky Snowman

Még épp időben érkezik az új tárgy, a Sneaky Snowman

Az alternatív bokor lesz a következő heti frissítés újdonsága!

Nem olyan rég, –az adatbányászoknak köszönhetően– már megismerhettük a most már hivatalosan is bejelentett tárgyat, a Sneaky Snowmant. A leakek alapján egy bokorszerű tárgy lesz, ami a téli pálya körülményeihez alkalmazkodva fogja segíteni a játékosok rejtőzködését.

Nos, most már hivatalos, hogy a tárgy valóban a rejtőzködésben fog minket segíteni; a leírása alapján az álcázás mesterévé tehet minket. Ezúttal viszont abszolút jogosan merül fel a kérdés, hogy biztosan szükség van-e erre? A Bush-t is voltaképp senki sem használja, mert sokkal inkább jelent hátrányt, semmint előnyt. A közösség persze több alkalommal is fogalmazott már meg tanácsokat az Epic-nek, hogy hogyan tehetnék hasznos tárggyá a Bush-t, –egyelőre azonban nem történt érdemi előrelépés ez irányba, leszámítva azt, hogy Eric Williamson megerősítette: szeretnék gatyába rázni az itemet...valamikor.

Mondjuk úgy, hogy erős fenntartásaink vannak a Sneaky Snowmannel szemben: egyrészt mert feltehetően egy olyan vonalat fog követni, ami már most sem életképes (kivéve persze, hogyha ezzel a patch-csel az Epic megreformálja a bokrot is), másrészt pedig néhány hét van már csak hátra a hetedik szezonból, ez pedig csakis idénytárgynak fogható fel.

De persze azért ne hagyjuk, hogy elragadjanak az indulatok, –várjuk meg, hogy pontosan mivel is fog szolgálni nekünk a tárgy, de azért kissé nehéz elvonatkoztatni a bokorhoz hasonló elképzeléstől!

Ti mit gondoltok, tud olyan tulajdonságot adni neki az Epic, amivel hasznossá válhat?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!