Komoly meglepetéseket is tartogathat nekünk a második forduló - MNEB CS:GO esélylatolgatás

Komoly meglepetéseket is tartogathat nekünk a második forduló - MNEB CS:GO esélylatolgatás

A mai napon újból indulnak a küzdelmek, ahol könnyen borulhat a papírforma.

Ma és holnap folytatódik az MNEB CS:GO második fordulója, ahol igazi rangadókra nincs kilátás, de több érdekfeszítő mérkőzést is találhatunk a listán. Az erőviszonyok az első fordulóban már valamennyire kirajzolódtak, de mivel már az első hét után van olyan csapat, ahol változás történt, így semmiben sem lehetünk biztosak. Az első hét után jelenleg így áll a tabella:Nézzük is, hogy mi mit jósolunk a mai és holnapi mérkőzésekre.

Harmadik meccsnap (Január 22)

REVOLTE vs. Nice Gaming (1:0)

A REVOLTE játéka nagyban függ attól, hogy kolor mennyire tud kibontakozni, ha pedig részt sem tud venni a meccsen az igen komoly érvágás lehet a srácoknak. Ettől függetlenül az egész csapat tapasztalt játékosokból áll és könnyen lehet, hogy akkor is simán nyernek, ha kolor éppen nem tud ott lenni. A pálya egyébként Train lesz, így érdemes odafigyelni az N6-ra, hisz könnyen meglepetést okozhatnak, de valószínűleg nem a REVOLTE ellen.

BP5 vs. GAMERZONE.GG (1:0)

A nap második mérkőzésén újból az egyik tabella vezető és egy 0-2-es gárda csap össze. DEv-ék pont a minap kaptak ki igen csúnyán a HoP-tól ESEA Advanced-en. Ez mondjuk pont nem rajta múlt, hiszen a csapatában ő játszott a legjobban. Ettől függetlenül a magabiztosság egy kicsit meginoghatott és könnyen belefuthatnak egy szorosan elvesztett meccsbe, ha nem tiszta fejjel érkeznek meg az este.

HoP eSport vs. Jöttünk, Láttunk, Nyertünk (1:0)

A HoP jelenleg a mezőny egyik legjobb formájában lévő csapata, bár a JLNY is igen jól játszott a GIWU ellen, de Tigene-ék az MNEB-en eddig kirobbanó formában voltak. A forduló óta kikaptak ESEA Advanced-ben a bolgár FATE-től, tegnap pedig, mint említettem megverték a BP5-öt.

GIWU vs. PixelFire (1:0)

Könnyen lehet, hogy ez lesz a nap egyik legszorosabb meccse, miután a PixelFire csapatából Ramos távozott, helyére pedig bNz és cherrie érkezett. Éppen emiatt inkább V1CE-éknak szavaznék bizalmat, hisz a JLNY ellen is nagyon szoros küzdelmekben vesztettek, míg a GAMERZONE-t magabiztosan verték. A PixelFire viszont a Bp5-től és a HoP-tól is komoly pofont kapott az első fordulóban.

Negyedik meccsnap (Január 23)

HoP eSport vs. GAMERZONE.GG (1:0)

Nem lesz könnyű hete a GAMERZONE-nak, hisz a BP5 után ismét egy nagykutya, a HoP jön velük szembe. Az első meccsen látok rá esélyt, hogy egy BO1 keretein belül ellopjanak egy győzelmet, de a HoP egyelőre túl nagy falatnak tűnik.

REVOLTE vs. PixelFire (1:0)

Kicsit már unalmassá válhat, hogy mindenhol az esélyesebb csapatnak nyújtunk bizalmat, de ezek a párosítások leginkább nekik kedveznek. Kolor játéka itt is kérdéses, de úgy hisszük, hogy itt nélküle is nyerni fog a csapat.

GIWU vs. Nice Gaming (1:0)

Az egyik legizgalmasabb meccs ismét a GIWU-é lehet, hisz itt egy igazi 50-50 összecsapásról beszélhetünk. Talán a GIWU tapasztalata miatt egy leheletnyi előnnyel indul az összecsapásban, de biztosak vagyunk abban, hogy a Nice Gaming sem fogja olcsón adni a bőrét.

BP5 vs. Jöttünk, Láttunk, Nyertünk (1:0)

Szoros összecsapásra számíthatunk itt is, a mérkőzést pedig nagyban befolyásolja majd az is, hogy a keddi napon milyen eredménnyel zárnak flash-ék. Ettől függetlenül meg kéne oldaniuk a párharcot, de könnyen meglepetésbe fulladhat a forduló záróakkordja.

Az első mérkőzés kedden 19:00-kor indul, amit az alábbi Twitch csatornán tudtuk követni, gyertek szurkoljunk együtt a csapatoknak!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!