Ki taszítja le a Plague csapatát az MNEB PUBG trónjáról?

Ki taszítja le a Plague csapatát az MNEB PUBG trónjáról?

Ismét összecsapnak hazánk legjobb PUBG squadjai az MNEB-en!

A harmadik hetéhez érkezett a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság PUBG versenye, ahol hazánk 16 legjobb squadja küzd egymással. A múlt heti fordulóban kicsit rendeződtek az erőviszonyok; két játéknapot követően az első 6 csapat között kevesebb, mint 400 pont a különbség. Összesítésben továbbra is a Team Plague csapatát nézi hátulról mindenki, az aimrace - Sicario_05 - flexyHD - HULLA_SZILVA négyes az eddig lejátszott hat pálya alatt közel 2000 pontot gyűjtött.

Változás a múlt héthez képest, hogy mostantól az MNEB is a PUBG European League által alkalmazott szabályokat használja a circle és spawn beállításokat érintően. Ennek értelmében, az első két kör hamarabb fog elindulni, továbbá a fegyverek és egyéb spawnolási ratek megváltoznak, ami minden bizonnyal már a játék korai szakaszában hamarabb fog tűzharcokhoz vezetni. 

A menetrend változatlan, 19:00-tól ismét három pályán zajlanak a küzdelmek:

  • 1. mérkőzés: Erangel
  • 2. mérkőzés: Miramar
  • 3. mérkőzés: Erangel

Vajon eddig tartott a Plague magabiztossága, és a harmadik hét végére valaki átveszi a vezetést? És mikor veszi elő az MNEB LAN-on mutatott domináns formáját a FLANK? Az új beállítások alaposan megcsavarhatják az eheti játékot, szóval ki ne hagyjátok az élő közvetítést, hétfőn 19:00-tól a már megszokott helyen, a FusionTV csatornáján szurkolhattok a legjobbaknak! Csirkéket bekészíteni, este indul a móka!

Nézd meg FusionTV1 élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

 

Kövess Minket!