Frozen a mousesports-ban folytathatja karrierjét

Frozen a mousesports-ban folytathatja karrierjét

Könnyen lehet, hogy a 16 éves Frozen végül a Mouzban köt ki.

A tegnap este folyamán már olvashattatok itt is arról, miszerint a mousesports két játékosától is búcsúzik, név szerint a chrisJ-STYKO párostól.

Emellett szintén tegnap egy kérdezz-felelek élő közvetítést tartott a BIG menedzsere, Christian Lenz Twitch csatornáján, ahol vele volt a CS:GO csapat edzője, LEGIJA is. Ezen az élő közvetítésen került szóba frozen jelenlegi csapata, mely a NoChance névre hallgat, ami az első nemzetközi csapata az eXtatus illetve a GUNRUNNERS után, melyben olyan társakkal játszhat együtt, mint a Ninjas in Pyjamas együttesével versenyt nyerő Maikelele, a német kRYSTAL, a norvég Radifaction, illetve a korábban HellRaisers csapatát is beugróként kisegítő litván nukkye.

A BIG edzője azonban az alábbiakat említette tegnap este:

"Szinte biztos vagyok benne, –bár nem mondhatom ki persze hivatalosan– hogy frozen ott fogja hagyni a NoChance csapatát a közeljövőben, és egy piros színű mezt viselő csapat fogja őt felkarolni." – LEGIJA

Ha ez tényleg igaz, akkor már két nagyon fiatal játékosa lesz a német szervezetnek, hiszen az észt ropz és társai mellett bőven megállná a helyét a 16 éves szlovák tehetség. Mindenesetre kíváncsian várjuk a fejleményeket.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!