Új Need for Speed, Plants vs. Zombies és Titanfall játék érkezik

Új Need for Speed, Plants vs. Zombies és Titanfall játék érkezik

A legendás autós franchise, a kerti mókázás és a sci-fi lövölde is folytatást kap.

Az Electronic Arts nem lehet büszke a negyedéves pénzügyi statisztikáira, azonban a nagy durranások még csak most érkeznek. A Battlefield V és az Apex Legends után elérkezettnek látták a pillanatot, hogy végre a nagyvilág előtt is leleplezzék a jövőbeli projektjeiket. A legendás Need for Speed sorozat és a Plants vs. Zombies folytatása is 2020-ban érkezik majd, a Titanfall valamilyen úton módon folytatódhat szintén a közeljövőben.

A Need For Speed sorozat legutóbbi része, a Payback 2017 novemberében jelent meg, azóta csak rajongói trailerek készültek az esetleges következő epizódhoz. Blake Jorgenson az elmúlt napokban bejelentette, hogy több új címen is dolgoznak, amellett, hogy elégedettek az Anthem indulásával, az Apex Legends folyamatos növekedésével. Kíváncsian várjuk, hogy melyik stílushoz térnek vissza a NfS szériával. Ha a Most Wantedet sikerülne felújítani, átdolgozni és kiadni, valószínű felrobbannának a kasszák, de egy Underground 3 is jól mutatna a polcokon.

A Plants vs. Zombies eredetileg egy tower defense játéknak indult, ebből nőtte ki magát a multiplayer móka a Garden Warfare és a Garden Warfare 2. Kaktuszokkal lövöldözni pogon ugráló zombikra kiváló móka volt, csak sajnos a játékosbázis nagyon gyorsan megcsappant a kezdeti hype lecsengése után. A GW 2 már több, mint három éves lesz, ezért érthető, hogy gondolkodnak azon a fejlesztők, mivel lehetne tovább pörgetni a szériát. Adná magát egy Garden Warfare 3, vagy esetleg maradnának a mobilos piacon és "csak" egy Plants vs. Zombies 3-mal örvendeztetnének meg minket.

A Titanfall folytatásról egyelőre nem sokat tudni. Az szinte biztos, hogy nem a 3. számmal jelzett tripla A-s folytatás jön, mivel az Apex Legends és az Anthem után nem valószínű, hogy erre van igénye a játékosoknak. Egy mobilos cím viszont elférne a palettán.

Várhatóan a 2019. harmadik negyedévi kedvezőtlen pénzügyi előrejelzések miatt muszáj valami nagyot dobbantania az EA-nek. Nem lehet csak a FIFA20-ban bízni...

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

  

Kövess Minket!