A 10 legjobb normál és prémium tank Frontline játékmódra!

A február 11-én kezdődő Frontline játékmódhoz ajánljuk figyelmetekbe az alábbi acélszörnyetegeket!

Február 11-én újraindul a Frontline játékmód, így ennek alkalmából összegyűjtöttük nektek a top 10 prémium és normál járművet. Cikkünkben a prémium tankok kerülnek előtérbe, –aminek oka, hogy napjainkban a prémium tankok nemcsak jobban hozzák a kreditet, hanem erősebbek is normál társaiknál.

A top 10 normál és prémium harckocsi Frontline játékmódban

Ne feledd, hogy holnap reggel hat óráig minden normál harckocsi 15% kedvezménnyel megvásárolható, –így ha valamelyik felkeltette érdeklődésedet, ne habozz lecsapni rá!

10. Progetto M35 mod. 46

Az olasz töltési mechanika már többször bizonyított –ha más nem, akkor a Progetto Stronghold uralma is erről tanúskodik–, tehát ha megszerezted ezt a járművet, akkor Frontline módban is próbáld ki!

10. T-44

A másik alternatíva az M26 Pershing lett volna, de a felerősített T-44 meglepően hatékony, így ezúttal inkább erre az egységre kívántuk irányítani a reflektorfényt.

9. Löwe

Az alábecsült prémium tank, amivel sokáig csak a német tankok szerelmesei játszottak, –majd erőre kapott, és a csatamező legrettegettebbjei közé lépett elő.

9. VK 100.01 (P)

Nagy és lomha, de keményen odacsap, ha kell. Felszerelheted a 440-es alfájú löveggel, de akár a 320-assal is a magasabb DPM érdekében. A döntés a te kezedben van!

8. LT-432

A Wargaming szerint az új mindig jobb, és a legújabb prémium felderítők egyike igazolja az állítást, –merthogy szinte minden más könnyű tankot maga mögé utasít.

8. WZ-132

Ugyan nem olyan jó, mint az LT-432, –mert kissé nagyobb és puhább célpont–, de ha nincs ló, jó a szamár is elv mentén még mindig a legjobb választásnak bizonyulhat.

7. SU-130PM

Egy évvel ezelőtt még a Skorpion G foglalta volna el a hetedik helyet, de az idők változnak, és a jobb álcázási érték és a magasabb alfa miatt az említett német tankvadász már csak történelem.

7. Rheinmetall-Borsig Waffenträger

A német SU-130PM, ami ugyan kicsit lassabb, kicsit kevesebbet sebez, –de legalább ingyen van!

6. M40/M43

Kiváló tüzér, amit főleg a mérkőzés elején, az első frontvonal áttörésésénél brillírozhat.

6. Lorraine 155 mle. 51

Szerencsére nincs prémium tier VIII-as tüzér, ezért ebben az esetben csalnunk kell kissé. A Lorraine 155 mle. 51 az M40/M43-hoz hasonlóan egy kiváló tüzér, amivel a mérkőzés későbbi szakaszaiban lehettek igazán hatékonyak, ugyanis ez a tüzér meglehetősen mobilis.

5. Object 252 / Defender

A hírhedt Object 252, avagy ismertebb nevén Defender. Kiváló védelem, magas alfa és –egy nehéz tankhoz képest– jó mozgékonyság. Egy tier IX-es tank tier VIII-ban.

5. IS-3

Bár az IS-3 szinte minden körülmények között veszít a Defenderrel szemben, de a WZ-132-höz hasonlóan azt mondhatjuk, hogy nincs nála jobb normál opció jelenleg, –bár az IS-M megugorhatja a lécet.

4. 50TP Prototyp

A lengyel Defender, amivel ugyan nem képviselhetsz olyan agresszív játékstílust, mint a szovjettel, de erényei elvitathatatlanok.

4. 53TP

Egyike azoknak az egységeknek, amik teljes vállszélességgel kiállhatnak a porondra, hogy megleckéztessék a prémium vasakat. Alábecsült tank, amiről túlzás nélkül állíthatjuk, hogy jó kezekben halálos.

3. Caernarvon AX

A tüzérségi bombázás és a légicsapás különösen érzékenyen érintheti, így óvatosan kell vele fellépni, ugyanakkor a kemény toronypáncélzat és a hihetetlen tűzgyorsaság együttese remekül muzsikál majd a 30vs30 közegben is.

3. Caernarvon

Az 53TP mellett ez a másik olyan egység, aminek nincs miért szégyenkeznie. Sokáig mindenki kerülte, de mióta megerősítették, azóta még egy Defenderrel is könnyűszerrel elbánik.

2. Somua SM

Az AMX 50 100 halálos ítélete ez a tier VIII-as táras prémium, ami nemcsak gyorsabban tölt, de lövegkezelhetősége is  jobb, –sőt, még a védelme is lepipálja az AMX 50 100-ét.

2. Emil I

Az Emil I egyelőre jó helyzetben van, ha a táras tankok közötti erőviszonyokat nézzük, de kérdés, hogy ez pár hónap múlva is elmondható lesz-e, amikor kiváltják az első Emil 1951-eket.

1. Lorraine 40t

Bár a lista számozása csak azt a célt szolgálja, hogy nyomon tudjátok követni, hogy hányadán is állunk, és nem kíván erősorrendet felállítani az egységek között, –de ha így lenne, akkor a Lorraine 40t valószínűleg megszerezné a dobogó legmagasabb fokát. A mozgékonyságának hála bárhol ott teremhet, a magas normál átütési értéke miatt nem igényli a prémium lőszer használatát, –ráadásul az egy tárból kiosztható 1.200 sebzést mindegyik rivális féli.

1. WZ-120-1G FT

Ha mindenképp normál megfelelőt kellene találni a Lorraine 40t-re, akkor talán az AMX 50 100 lenne az, de ahelyett, hogy rátok erőltetnénk egy értelemszerűen pocsék választást, így inkább egy valóban ütőképeset ajánlanánk, ami ugyan prémium, de gyakorlatilag ugyanarra képes, mint a francia közepes tank, –na persze tár nélkül.

Te milyen tankokkal vágsz neki az újrainduló Frontline játékmódnak? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.