Következő szintre emeli az élvezeti faktort a multiscreen setup - videó

Következő szintre emeli az élvezeti faktort a multiscreen setup - videó

Nem újkeletű dolog, amit bemutatott az Unilad Gaming a Facebook oldalán, –de nagyon látványos és elképesztő élményt jelentene a kipróbálása.

A legtöbb ember valószínűleg egyetlen monitoron vagy tv-n játszik kedvenc játékával, vagyis a FIFA-sorozat valamelyik részével. Minél nagyobb a képernyő, annál királyabb élményt nyújt vagy annál nagyobb veszélynek van kitéve, hiszen egy igazságtalan gól akár törést is jelenthet, –és most nem a karrierünkre gondolok.

Az Unilad Gaming azonban bemutatta, milyen az, ha nem egy, hanem egyenesen három monitort használunk egyszerre; így az egész pályát, sőt stadiont beláthatjuk kényelmes fotelunkból. Így már tényleg olyan, mintha mi is a helyszínen lennénk és ott élhetnénk át, ahogyan a dupla kapufa után ellenfélhez pattan a labda, aki csak bepasszolja kapunkba...akarom mondani a hatalmas bombáinkat, melyből vezetést szerzünk. Az Unilad egyébként egy jó ideje már jelen van a FIFA-ban és az e-sportokban. Az egyik legismertebb játékosuk volt például Gorilla is, aki több nemzetközi versenyen is kiváló eredményt ért el, és a mai napig aktív profinak számít.

Korábban a FIFA17 kapcsán is volt próbálkozás ennek a setupnak a megépítésére, –akkor azonban akadtak még gondok, bár működött a rendszer. A lenti minimap mondjuk nem mindig akart a megfelelő módon működni és a játékos indikátorok sem jelentek meg állandó jelleggel. A FIFA 19-nél azonban már úgy néz ki sokkal jobb felhasználói élményben lesz részünk, ha egy ilyen megoldást alkalmazunk, –bár nem minden helyzetben gondtalan a dolog; az alábbi esetben sem került jó helyre az indikátor:

Nektek hogy tetszik a dolog? Megépítenétek ti is, vagy jobb egy nagy képernyőn keresztül élvezni a virtuális futballt?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!