Csere játékossal is hihetetlen kill rekordot döntött a Flank - MNEB PUBG összefoglaló

Csere játékossal is hihetetlen kill rekordot döntött a Flank - MNEB PUBG összefoglaló

Hihetetlen aratással kezdődött már az első meccs is, a nap pedig csak egyre izgalmasabb lett.

Újabb hét kezdődött el világban, így ahogy azt már idén megszokhattátok, újabb MNEB PUBG forduló vette kezdetét. Ismét három meccs, ismét két Erangellel és egy Miramarral, –pont úgy, ahogyan azt megszokhattuk. Szerencsére már az első mérkőzés megalapozta a hangulatot, hiszen ilyen mészárlást ritkán láthatunk a profik között.

Első meccs

Az első mérkőzés előtt fontos megemlíteni azt, hogy pár változás történt a csapatoknál: az eddig THR névre hallgató négyes, mostantól Grim Ravens néven szerepel, míg a Team Flank-ben Kodiak távolléte alatt Cucu helyettesít. Ezt letudván főleg érdekesek lesznek a következő sorok, hisz a Flank eddigi felemás teljesítménye teljesen eltűnt; szinte az egész meccs róluk szólt, mivel 25 gyilkosságot szedtek össze a győzelem mellé, ami majdnem a lobby fele volt. Ezt még pug meccsen is sokan megirigyelnék, de az MNEB keretein belül abszolút rekordot sikerült dönteniük. Az egész meccses highlight-ba egyedül B3nce szólt bele, aki egy buddhista nyugalmával vértezve kúszott végig a Flank mögött, –amikor pedig már nem látott esélyt a túlélésre, gyorsan hátba lőtte Jonesy-t, akit a pontokért gyorsan ki is végzett.

A meccs nagy nyertese a Flank mellett az utolsó helyen álló Remmant volt, akik összeszedtek egy második helyet a kiváló bujkálásukkal.

Második meccs

A nap egyetlen Miramarja igen érdekes kezdődött: a korai játékrészben megszokott lootolgatás után a nézők arra lehettek figyelmesek, hogy BTURBO-ék (tehát az On The Spot) sorra szedi ki az első meccset brutálisan megnyerő Flanket. Ez végül odáig fajul, hogy elsőként estek ki Kontiék a mérkőzésből, míg az OTS egy igen komoly skalpot tudhatott magáénak, –igaz végül ők estek ki a 15. helyen a nagy harcok miatt, de a Flank életét bőven megkeserítették. Egyébként már a meccs kezdete is igen viccesre sikerült, hisz a LvL Up Esport játékosa, Bloody valószínűleg igen komoly háborús bűnt követett el, hiszen sikerült valakit kilőnie ejtőernyőzés közben. Erről sajnos a közvetítésen lemaradtunk, de szeretnénk azt hinni, hogy tényleg ez történt. A végjáték egy igazi hentelés volt, hiszen az utolsó körnél is még négy csapat volt játékban, akiket a kék zóna folyamatosan egymás felé nyomott. A csetepatéból végül a LvLUp jött ki győztesen, amivel igen komoly előnyre tettek szert.

Harmadik meccs

Nem az előző meccs nyerteseinek napja volt ez, hiszen az előző mérkőzést hihetetlenül szépen megnyerő LvL Up Esport volt az első távozó Erangelen. A Flank viszont ismét nagyon megindult Erangelen és ezúttal is ők jöttek ki a legjobban a folyamatos gyilkolásból, amit a csapatok minden utolsó meccsen elkövetnek. Az utolsó háromban végül a Plague és a Flank maradt szinte teljes létszámmal, míg az EXE-ből, csak KrexBex várakozott. Egyedül Konti hullott el Krex keze által, de a mérkőzést már nem lehetett elvenni a Flanktől.

Ezzel véget ért a negyedik nap; az első helyet a dupla győzelemmel a Flanknek sikerült átvenni, míg mögötte szorosan a LvL Up Esport, harmadik helyen pedig a Grim Ravens áll.

Hihetetlen izgalmaknak lehettünk szemtanúi a mai napon is, a Flank rekordja pedig külön dicséretet érdemel, hiszen beugró játékossal 25-öt durrantani nem semmi volt. Ne feledjük, hogy jövőhéten –sőt, egész februárban– már nem találkozunk a csapatokkal és három kiváló kommentátorunkkal sem, hiszen egy kisebb félidei szünet közeleg, így legközelebb március 4-én követhetitek nyomon Magyarország legjobb PUBG versenyzőit.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!