Ha nézed a magyar közvetítést, fixen kapod a ládát! - Minden, amit a Major !dropról tudnod kell

Ha nézed a magyar közvetítést, fixen kapod a ládát! - Minden, amit a Major !dropról tudnod kell

Akár a magyart is, hiszen a kihívásokat ugyanúgy pörgethetitek nálunk is.

Holnap 13:00-kor elrajtol a 2019-es, katowicei CS:GO Major első része, ami igazából az össznépi Minor lesz. Összesen 16 csapat küzd meg egymással svájci rendszerben, hogy végül továbbjussanak a kihívók osztályába. A párosításokat igen rendhagyó módon oldotta meg az ESL, hisz ezúttal a csapatok rangsorolhatták be egymást, majd így kerültek össze. Alapból mindenhol BO1 mérkőzéseket láthatunk, de azon meccsek, amik kiesésről vagy éppen továbbjutásról döntenek BO3-ak lesznek. Az már tuti, hogy csak és kizárólag az Esport1-en követhetitek majd az élő magyar közvetítést, ennek részleteiről itt olvashattok:

Persze nincsen Major !drop nélkül, ám idén változott az eddig megszokott rendszer. Mostantól a farmolás elkerülése végett nem kell 10 gépről néznünk a streamet, mivel meccs közben nem kaphatunk pontot, de a kihívások teljesítésével GARANTÁLTAN kapunk Souvenir dobozokat. A képlet egyszerű. Az alábbi kihívások fogadnak minket, ha megvettük a Viewer Pass-t 8.5 eurórért, tehát kb. 2700 forintért.

Ahogy láthatjátok, összesen két fajta kihívást dob be elénk a játék.

  1. Nézzünk egy bizonyos mérkőzést
  2. Tippeljük meg jól azt az adott mérkőzést

Először a Kihívók és a Legendák meccseinél kell öt mérkőzést helyesen megtippelni, majd a negyeddöntőkben kettőt, végül az elődöntőben és magában a döntőben egyet-egyet. Az első pontban bemutatott kihívásoknál pedig ugyanezeknél a részeknél kell megnéznünk egy-egy mérkőzést, lehetőleg végleg. Sőt, egyáltalán nem árt, ha minden meccset megnézünk, hiszen csak így maradhatunk képben az erőviszonyokkal és tippelhetjük meg pontosan az adott mérkőzéseket. Az érménk fejlesztésének pontos számai a következőek:

  • Silver (5)
  • Gold (7)
  • Diamond (11)

Ha minden igaz és hihetünk a hivatalos információknak, akkor nem kapjuk meg még digitálisan sem a Souvenir Case-et, hanem az általunk választott dobozt azonnal kinyitja és megkapjuk belőle az adott meccsről és pályáról érkező kinézetet. Emellett február 20-ától még inkább felpörögnek az események, hiszen onnantól már a legendákat is láthatjuk akcióban, így DeadFox is pályára lép majd. Ne felejtsétek el, a közvetítés itt találjátok majd szerdán 13:00-kor!

Nézd meg esporthuCS élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!