"Dupla vagy semmi!" - Így várja a szombati RL LAN döntőt a Nap-éj egyenlőség csapata

Fontos esemény jön 16-án a magyar Rocket League közösség életében, megrendezésre kerül a Dribble Hungary V. szezonjának LAN döntője, olvassátok el a tabellavezető csapat interjúját!

Az előző szezon bajnoka ismét elsőként jutott be az offline döntőbe, bár most nem veretlenül. Az eddigi eredmények alapján ismét egy rendkívül erős, összeszokott csapatot láthatunk majd játszani CokeHUN és ProFessorvF kettősében. A kérdés az, sikerül-e a duplázás? Feltettünk néhány kérdést a Nap-éj egyenlőség csapatának, akik első helyről várják a szombati LAN döntő indulását!

Az 1. helyen sikerült befejezni ismét a Champion Divisiont, ám most 1 vereség belecsúszott. Összességében azonban úgy nézett ki, könnyedén vettétek az akadályokat. Milyen volt a Champion Division nehézsége számotokra?

Szerintünk könnyen vettük az akadályokat, amiket a többi csapat állított elénk. Viszont a LAN nem móka, ott szétalázunk mindenkit is

A tavalyi LAN győzelem után idén akár duplázhattok is. Elégedettek lennétek-e egy gyengébb eredménnyel?

Dupla vagy semmi.

Mi a legnagyobb erőssége ennek a Nap-éj egyenlőségnek szerintetek?

Jól balanszoljuk egymást a játékstílusunkkal, erre utal a nevünk is.

Mind a 3 csapat elég erős ellenfélnek látszik, de melyik csapatot tartjátok a legnagyobb riválisnak?

Nem neveznénk meg riválist, ugyanannyira becsüljük az összes csapatot.

Első meccsetek az Alt-Tab ellen lesz, akiktől vereséget szenvedtetek a Champion Divisionben. Mi a terv Richmond és Nodee ellen?

Nyert meccsből nem lehet fejlődni, legközelebb odatesszük magunkat és a hibákat megpróbáljuk a lehető legkevesebbre csökkenteni.

Milyen volt a Champion Division hangulata?

Nem volt rossz, de lehetett volna több meccset játszani.

Terveztek-e vagy szoktatok-e nemzetközi versenyeken is indulni, vagy inkább csak a magyar, baráti közösség hangulata fog meg titeket?

Coke: Én tervezek indulni az RLRS qualifieren a csapatommal.

Milyen szerintetek a magyarországi e-sport, azon belül is a Rocket League helyzete?

Lehetne több verseny, nagyobb nyereménnyel és felhozatallal.

A versenyt szombaton online 14:00-tól a Dribble Hungary hivatalos Twitch csatornáján követhetitek, az offline részvételre pedig Budapesten az EastsideRed Studioban van lehetőség. Minden további részletet megtaláltok az esemény Facebook oldalán!

Nézd meg DribbleHungary élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!