1 millió dolláros összdíjazással indul a Clash of Clans világbajnokság

1 millió dolláros összdíjazással indul a Clash of Clans világbajnokság

Új formátumban, hatalmas nyereményekkel indul márciusban a Clash of Clans World Championship!

Az ESL és a Supercell márciusban tető alá hozza a világ eddigi legnagyobb Clash of Clans versenyét. Márciusban elrajtol az 1 millió dolláros Clash of Clans World Championship!

A Supercell, amihez nyúl arannyá változik. A Clash Royale, a Brawl Stars és a Clash of Clans is ott van a legnépszerűbb mobilos játékok toplistáján. Egyszerű alapok, pörgős játékmenet és egy felismerhető grafika jellemzi az összes programot. A Clash of Clans már 2012 óta a piacon van, de ekkora versenyre még nem volt példa a történelemben!

Az ESL és a Supercell megegyezett és márciusban el is indítja a selejtezősorozatot, aminek a végállomása a Németországban megrendezésre kerülő "mega esemény", a döntő. A kvalifikációk két platformon zajlanak majd. Először az ESL Playen keresztül közvetlenül a játékon belül lehet majd megküzdeni a rájátszást érő helyekért, ezek után minden hónapban lesz egy havi offline verseny, ahova a legjobb online csapatokat hívják meg. A nagy döntőbe ezeknek az offline versenyeknek a győztesei jutnak be, plusz két wildcard győztes csapat, akiket a Supercell és a Clash of Clans közösség választ ki az egész sorozat alatt mutatott teljesítményük alapján.

A formátum terén is különlegességre számíthatunk, mivel az ESL közleménye szerint, eddig sosem látott, 5v5 elleni küzdelmeknek lehetünk szemtanúi, amiket tovább színesítenek majd további innovatív elemekkel.

Ti szoktátok pörgetni a Clash of Clanst?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!