Azt hitték, hogy Apex Legends-et vesznek, de csak egy közepes VR játékot kaptak

Azt hitték, hogy Apex Legends-et vesznek, de csak egy közepes VR játékot kaptak

Az Apex Legends helyett, Apex Construct játékot vásároltak többen is. A félrement üzlet után nagyon boldogok voltak a VR játék fejlesztői.

Az Apex Construct fejlesztőcsapata nem gondolta, hogy a játékuk annyira sikeres lesz, hogy bekerül a hírekbe. Pedig ez történt, ugyanis az Apex Legends hype kapcsán több tucat vásárló kereste fel a 30 dolláros VR játék Steam oldalát és vásárolta meg az akció-kaland játékot, ami csak nevében hasonlít az elmúlt hetek legnagyobb durranására, az Apex Legendsre.

Andreas Juliusson, a Fast Travel Games kommunikációért felelős menedzsere megerősítette, hogy az Apex Construct eladásai megugrottak, de olyan mértékben, amit még ők sem vártak. Egyetlen hét (!) alatt több példányt értékesítettek a játék Steam oldalán, mint előtte egész 2018-ban! Az oldal látogatottsága is megugrott 4000 százalékkal, ezért érthető, hogy ennyi emberből néhányan nem olvastak utána pontosan, hogy melyik Apex elnevezés, mit is takar igazából. Juliusson röviden nyilatkozott is a történtekről:

"Egyik pillanatról a másikra az emberek elkezdték felvásárolni 30 dollárokért azt, amit ők Apex Legendsnek véltek, hiába játszható ingyenesen az EA játéka. Többségében visszakérték az árát az Apex Constructnak miután rájöttek, hogy nem azt kapták, amit vártak, de a számaink nagyon jól mutatnak ebben a pillanatban. :)"

Sajnos az árnyoldalát is meg kell említeni a történetnek. Az elégedetlen vásárlók negatív értékelésekkel támadták meg az Apex Construct oldalát, hiába egy félreértésről van csak szó. Juliusson reméli, hogy a Valve hamarosan megoldást talál a dologra, amin az sem könnyít, hogy a két játék logója nagyban hasonlít egymásra.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!