Kiszivárgott: két új fegyver, egy AR és egy LMG érkezhet hamarosan az Apex Legendsbe

Kiszivárgott: két új fegyver, egy AR és egy LMG érkezhet hamarosan az Apex Legendsbe

Az Apex Legends adatbányászai beindultak. Két új fegyver érkezhet hamarosan a játékba!

Gyorsan le kell szögezni az elején: ameddig a Respawn Entertainment nem erősíti meg hivatalosan, addig az adatbányászok által kiszivárogtatott információkat nem szabad biztosra venni! Miután ezt tisztáztuk merüljünk el az Apex Legends legújabb fegyvereinek tulajdonságaiban. Hamarosan érkezhet a HAVOC és az L-STAR EMG, ha hihetünk a szivárogtatóknak!

HAVOC

Az első fegyver, egy Assault / Energy Rifle lehet, ami 18 sebzést oszt ki testre találatonként, fejre a dupláját, azaz 36-t. Két tüzelési módban használhatjuk majd: teljesen automata állásban 672 lövedéket lő ki percenként, amíg egylövéses (pötyögtetés) módban 102 tölténnyel sorozhatjuk meg percenként az ellenfelet. A tárban 25 tölténynek van hely, amit 3,2 másodperc alatt cserélhetünk ki a HAVOC-on.

L-STAR EMG

A második fegyver a nagykaliber rajongóknak készült, mivel a Light Machine Gun kategóriát erősítheti. Sebzés terén is jelentősen odapörköl a kicsike, mivel testre 21-et, fejre 42-t oszthatunk ki vele. Viszonylag alacsony a fire rate, de messzire is pontosan tüzelhetünk vele. A tárban 60 töltény fér el, amit 3,26 másodperc tölthetünk újra. Csak egyféle módban használhatjuk, de így is 720-as percenkénti golyózáporral szórhatjuk meg az ellenfeleket.

Az adatbányászok a fegyverkiegészítők terén is jutottak eredményre. A HAVOC kompatibilis lesz a Selectfire Receiverrel és a Turbocharger Hop-Uppal is. A Selectfire Receiverrel a tüzelési módot állíthatjuk a fegyveren, a Turbocharger Hop-Up az Autofire Spin-Upot csökkenti.

A HAVOC-ra hat különböző optical sightot és három különböző Stockot csatlakoztathatunk. Egyelőre az L-STAR EMG plusz kiegészítőiről még nincs információ. Ígéretesnek tűnik mindkét fegyver és meg van rá az esély, hogy már a márciusban rajtoló 1. szezonnal megérkezhetnek az Apex Legendsbe. Mivel adatbányászoktól vannak az információk nem szabad 100 százalékban biztosra venni, de reméljük, hogy a HAVOC és az L-STAR EMG is a része lesz a játéknak.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!