Háromra nőtt a telefonhoz járó exkluzív Fortnite skinek száma, íme az IKONIK K-Pop

Háromra nőtt a telefonhoz járó exkluzív Fortnite skinek száma, íme az IKONIK K-Pop

A Samsung legújabb csúcskészülékét, az S10 szériát ismét egy exkluzív Fortnite skinnel promózzák.

Egyértelmű, hogy a Fortnite-nak gigantikus reklámereje van, ez pedig abból látszik leginkább, hogy a Samsung ismét ehhez a módszerhez nyúl, hogy új készülékét hirdesse. 2018 nyarán a Galaxy skin kavart nagy port, amit a Samsung Galaxy Note9, illetve a Galaxy Tab S4 készülékek megvásárlásával (vagy egy darabig az üzletekben próbaként kihelyezett készülékeken át) lehetett megszerezni.

Az új üdvöske az IKONIK K-Pop, amit már korábban láthattunk egyszer, még hónapokkal, sőt szezonokkal ezelőtt, amikor az adatbányászok megtalálták az alap K-Pop skint, úgy fest ez kapott egy komolyabb ráncfelvarrást.


A telefon egyébként a Note9-hez hasonlóan szintén nem lesz olcsó, 4 verzióban kerül forgalomba; lesz S10e, S10, S10+ és S10 5G. A legolcsóbb is 750 dollárt fog kóstálni, de ez az ár elrepülhet egészen 1000 dollárig is, ha a komolyabb verziót szeretnénk belőle. A készülék egyébként március 8-tól kerül a kijelölt üzletekbe.

01

Tekintve, hogy a Galaxy-nak mekkora sikere volt, valószínűleg a K-Popnak is sikerül adni majd egy nagy löketet a készülék eladott darabszámainak, de persze benne van a pakliban, hogy ez a projekt már gyengébb lesz, mivel második hullám, továbbá az sem tisztázott egyelőre, hogy a skinhez jár-e majd táska, csákány és társaik, mint ahogy a Galaxy skinhez. Lehet ehhez is majd utólag adják ki a többi kiegészítőt.

Ezzel a Fortnite telefonokhoz járó exkluzív skinjeinek száma háromra emelkedett.

Nektek hogy tetszik az outfit??

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!