A győztesek nyugalmával várhatja a végjátékot a REVOLTE - MNEB CS:GO Esélylatolgatás

A győztesek nyugalmával várhatja a végjátékot a REVOLTE - MNEB CS:GO Esélylatolgatás

Nézzük hogyan állnak a csapatok a félidőben és mire tippelünk a folytatásban.

Február végén folytatódnak az MNEB összecsapásai a félidei nagyszünet után. Összesen 5 mérkőzésnap van még hátra, így a verseny eddigi részében nagyjából kirajzolódott, hogy mely csapatok esélyesek a végső győzelemre. A tabellát egyelőre a REVOLTE vezeti veretlenül, mögöttük a HoP és a GIWU áll.Az alábbiakban összeszedjük azon csapatokat, akik a legesélyesebbek a címre és azokat is, akinek már ez a hajó valószínűleg elúszott.

A legjobb(ak)

REVOLTE mellé nehezen férne be egyetlen csapat is, hiszen Gabessonék még mindig veretlenül állnak a tabella élén. Természetesen a HoP-nak, a GIWU-nak és a BP5-nak is van esélye megfogni őket, de egyelőre olyan domináns játékot mutattak, ami bőven kiemelte őket a többiek közül. Szinte biztosak vagyunk abban, hogy a végső győztes is a REVOLTE lesz, de bárki okozhat nagy meglepetést.

A triumvirátus

A HoP, GIWU, BP5 hármasnak van a legnagyobb esélye arra, hogy megállítsa a veretlen REVOLTE-ot, az utolsó három meccsnapon pedig ezt meg is próbálhatják, hisz igen kemény párharcok várnak Gabessonékra. Ettől függetlenül a második és harmadik helyért itt még komoly harcok dúlhatnak, az eddig látottak alapján viszont a HoP-ot és a GIWU-t várjuk még a tabella dobogójára, míg a nemrég szervezetet és játékost cserélő BP5, csúszik be a negyedik helyre.

Az alsóház

Az utolsó négy helyen álló csapat igencsak egyben van, egyedül a PixelFire maradt le az első 8 meccsnapon, hiszen összesen egy győzelmet tudtak szerezni. Az se segít a helyzetükön, hogy Coolio távozott a csapatból, helyére pedig új játékost kell találniuk. A GAMERZONE igencsak jól járt a cserével, amit egy fordulóval ezelőtt hajtottak végre, hiszen MustanG és NEY érkezése komoly löketet adhat nekik. Emellett a JLNY és a Nice Gaming is viszonylag jó teljesítményt nyújtott, így még bármi megtörténhet a verseny végéig.

A jóslásaink szerint tehát, így fog kinézni a tabella a Playoff előtt:

  1. REVOLTE
  2. HoP
  3. GIWU
  4. BP5
  5. GAMERZONE.GG
  6. Nice Gaming
  7. JLNY
  8. PixelFire

Ne feledjétek, februrár 27-én folytatódnak a küzdelmek, méghozzá az alábbi párosításokkal:

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!