Tarik az NRG csapatában térhet vissza

Tarik az NRG csapatában térhet vissza

A MiBR és a Cloud9 után új otthonra találhat az NRG személyében tarik.

Bár hivatalos forrás még nem erősítette meg, az NRG szervezetéhez közel álló források olyan pletykákat hoztak napvilágra, miszerint a korábban a Cloud9 és a Made In Brazil csapatában is tevékenykedő Tarik " tarik " Celik az NRG-ben folytatja pályafutását, aki Jacob " FugLy " Medina helyére érkezhet – állítja a VPesports.com két újságírója, Steven Cropley és Kevin Hitt. A szerződés aláírása, ha minden igaz megtörtént, már csak a bejelentésre várunk a szervezettől.

A csere valahol érthető az NRG háza táján, ugyanis azok után, hogy az idei első Major torna Main Qualifier versenyén a kanadai daps által irányított csapat vereség nélkül kvalifikálta magát az Új Legendák színpadára, legyőzvén a Winstrike illetve kínai TYLOO és ViCi csapatait. A továbbjutást követően azonban mintha egy teljesen más NRG-t láthattunk volna. Szoros mérkőzéseken kikaptak a Ninjas in Pyjamas és az AVANGAR együtteseitől, (14-16; 13-16) és óriási meglepetésre, az akkor szintén két vereséggel rendelkező, és egyébként sokkalta esélytelenebbnek titulált compLexity ötösétől is kikaptak úgy, hogy pályát sem hoztak. (19-22; 16-19)


01

A statisztikákat látván pedig tényleg FugLy az, aki ebből a hat mérkőzésből csupán kétszer tudott pozitív K/D-t mutatni, ezért is érkezhet majd az ő helyére tarik.

Tarik 2018 júliusától decemberéig volt tagja a Made In Brazil tagja, mely ötössel csupán egy trófeát sikerült bezsebelniük, mely a ZOTAC Cup Masters volt, viszont egy Major MVP-vel is rendelkezik már, hiszen a Cloud9-al behúzott ELEAGUE Boston Major versenyen ő volt a legeredményesebb játékos.

Borítókép: HLTV.org

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!