Nézd élőben, magyar nyelven az ESL Katowice Royale-t egész hétvégén és nyerj!

Nézd élőben, magyar nyelven az ESL Katowice Royale-t egész hétvégén és nyerj!

Pénteken, szombaton és vasárnap is exkluzív magyar közvetítéssel jövünk Nektek!

Komoly három nap elé néz a Fortnite közösség ezen a hétvégén, Lengyelországban ugyanis az IEM Katowice keretén belül megrendezésre kerül az ESL Katowice Royale, ami egy 500 ezer dollár összdíjazású verseny. Olyan nevek fognak indulni, mint Tfue (akit úgy néz ki, hogy mégis megtudott győzni az Epic), Cloak, Nate Hill, Kinstaar, vagy Issa.

Izgalmakból nem lesz hiány, készülnek ugyanis egy Solo tournamenttel, amin az összdíjazás 100 ezer dollárra rúg, illetve lesz egy Duo esemény is, amin 400 ezer dollár a tét. A legjobb az egészben pedig, hogy az Esport1 TV-n magyarul is követhetitek a mérkőzéseket, ugyanis mindhárom napon itt leszünk. A menetrend a következő:

Péntek

Az adás 14:00-tól indul a Solo eseménnyel, és egészen 20:00-ig tart.

Szombat

Itt a kezdés már hamarabb lesz, 12:00-kor rajtol a műsor, a terítéken pedig a Duo párbaj első napja lesz! Szintén 20:00-ig láthattok majd összecsapásokat.

Vasárnap

Végül pedig a harmadik nap, ami úgyszintén 12:00-től indul és egészen 20:00-ig tart. Ezen a napon pont kerül a Duo párbajok végére is.

Ám nemcsak nézni, nyerni is lesz lehetőségetek: 5 darab Fortnite póló és egy Fortnite egyszarvú plüss várja majd gazdáját. Erről pontosabb információkat az adás során a kommentátoroktól kaphattok! És hogy hol lehet követni? Az Esport1 TV alábbi Twitch csatornáján!

Nézd meg esporthuLOL élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

Készüljetek be rágcsával, ez ugyanis kemény menet lesz!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!