Príma Respawn Van trailert rittyentett össze egy játékos

Príma Respawn Van trailert rittyentett össze egy játékos

A szezon egyelőre egyik fő rejtélyének számító járgányok erősen megmozgatták a játékosok fantáziáját!

Számos újdonsággal indult el a Fortnite nyolcadik szezonja, rengeteg olyan dolog érkezett, amiket instant megkaptunk a v8.00-ás frissítéssel, de köztudott, hogy egy patch-csel az Epic Games rengeteg olyan dolgot is elhelyez a játék fájljaiban, amik csak később nyernek értelmet. Az egyik ilyen "tárgy" például a Respawn Van, ami az adatbányászok információja szerint az újraéledés lehetőségét hozza el majd a játékba. Az Epic Games ezeket a járgányokat a pályán még nem helyezte el, replay módban azonban megtekinthetőek.

A közösséget igencsak lázban tartja a téma, nemrég ugyanis még nagyon sokan azért "könyörögtek", hogy a Fortnite-ban is újralehessen éleszteni a csapattársainkat, hasonlóan az Apex Legends mechanikájához. Most viszont, hogy felvetődött az újraéledése lehetősége, hirtelen negatív hangvételűvé csapott át a téma, nagyon sokan ellenzik, hogy az Epic Games ilyesmit szeretne elhelyezni a játékban.

Bárhogyan is lesz végül, egy játékos, Natan összerakott hozzá egy elég jó trailer videót, ami tökéletesen mutatja be, hogyan is működne a rendszer. Noha a videó stílusa merőben elüt az Epic Games hivatalos videóitól, nekünk bejött!

Szerintetek szüksége van a Fortnite-nak az újraéledés lehetőségére?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!