A V4 Future Sports bajnokához igazolhat frozen és w0xic is

A V4 Future Sports bajnokához igazolhat frozen és w0xic is

DeadFox török csapattársa új vizekre evezhet, frozen óriásit léphet előre karrierében.

Újabb pletykák láttak napvilágot a mousesports háza táján, hiszen a dán karrigan mellett w0xic és frozen is leigazolhat a csapathoz.


01

A francia 1pv.fr hírportálja hozta nyilvánosságra azt a hírt, miszerint a korábban eXtatus és GUNRUNNERS csapatában tevékenykedő, jelenleg a No Chance ötösében játszó frozen, és DeadFox jelenlegi csapattársa, w0xic is a mousesports-hoz szerződhet.

A fiatal, mindössze 16 éves szlovák tehetségnek ez az igazolás egy brutális előrelépést jelentene pályafutása során, mely második európai csapata lehetne a jelenleg Maikelele vezette No Chance után. A török AWP-s, w0xic pedig a cseh oskar helyére érkezhet, mivel a mousesports azt is kijelentette, hogy csapatát szeretné ropz, és az esetleges visszatérő chrisJ köré építeni, oskar pedig a kispadon foglalhat majd helyet.

A szervezetnek a bejelentést egyébként viszonylag hamar meg kell tennie, hiszen a csapatuknak részt kell vennie az ECS hetedik szezonján, mely március 11-én startol majd.

Ha lehet hinni a pletykáknak, az új mousesports az alábbi módon fog festeni, ami elég ütősnek tűnik, hiszen ha a holland is visszatér, akkor a dánnal közösen irányíthatják a csapatot, ropz és frozen is borzasztóan tehetséges fiatal játékosok, míg w0xic is jól forgatja az AWP-t.

Robin "ropz" Kool
Chris "chrisJ" de Jong
Finn "karrigan" Andersen
Özgür "woxic" Eker
David "frozen" Čerňanský

Sergey "lmbt" Bezhanov (edző)

Tomáš "oskar" Šťastný (kispad)

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!