Ismét a REVOLTE nyerte a HoP elleni rangadót, ezzel pedig bejutottak a döntőbe!

Ismét a REVOLTE nyerte a HoP elleni rangadót, ezzel pedig bejutottak a döntőbe!

Hosszabbításos győzelem kellett hozzá, de most már matematikailag sincs esélye a HoP-nak.

Elérkeztünk a Magyar Nemzeti E-sport bajnokság utolsó előtti hetéhez, ahol az első napon leginkább a papírforma uralkodott mindenhol és igazán nagy rangadókat nem is láthattunk, ami viszont meglepő, hogy pont a REVOLTE meccse sikerült a legszorosabbra.

A második nap viszont már komolyabb meccsek elé néztünk, hiszen az első helyezett REVOLTE és a második helyezett HoP csapott össze, utóbbinak még matematikai esélye volt arra, hogy a végjátékban átvegye a vezetést, de ahhoz mindenféleképpen meg kellett nyernie a szerdai mérkőzést. Mellettük egyébként a harmadik és ötödik helyezett GIWU, illetve 1998s is összecsapott egymással a nap végén. Nézzük, hogy mire mentek egymással a csapatok.

GAMERZONE.gg vs. G_G

A tegnapi napot alapul véve várhattunk meglepetést a meccsen, hiszen az utolsó helyen álló G_G keményen megszorongatta még az első helyezett csapatot is, így nem lepődhettünk meg azon, hogy ezt a meccset is remekül kezdték. Cache-en terror oldalon az első félidőben már tetemes előnyre sikerült szert tenniük, hisz a 7-1-es vezetés után végül 11-4-gyel fejezték be az első játékrészt.

A következő félidőben még elkezdett visszakapaszkodni a GAMERZONE, de az előny túl nagy volt, így az utolsó helyen álló gárdának már két győzelme van és az utolsó fordulóban, akár meg is előzheti az előtte álló JLNY-t.

REVOLTE vs. HoP

A nap mérkőzése egyértelműen a REVOLTE és a HoP összecsapása volt, ami klasszikus magyar módi szerint Mirage-on ment végbe. A HoP kezdett jobban a támadó oldalon összesen 9 kört sikerült összekapirgálniuk, ami már egy jó CT oldallal elég is lehetett volna, főleg úgy hogy a pisztoly is bezsebelték. Ezután viszont nagyon feléledtek kolorék, összesen 5 kört hoztak zsinórban, majd azonnal resetelték a HoP-ot, így hirtelen már 14 körnél tartott a REVOLTE is.

A feszültség tapintható volt és végül a meccset sem sikerült eldönteni a rendes játékidőben, 15-15-ről folytatták a csapatok. Innentől viszont csak egy kört tudtak szeretni tigene-ék és már az első OT-ban eldőlt a meccs sorsa; 19-17 a REVOLTE javára, ezzel pedig már biztosan a tabella első helyén fejezik be az MNEB első szezonját.

Nice Gaming vs. Jöttünk, Láttunk, Nyertünk

A harmadik mérkőzésen leginkább a papírformára számíthattunk, hiszen mindkét csapatnak nagyon fontos volt a meccs, de az N6 egyértelműen jobb pozícióból várhatta a mérkőzést. A pálya ismét Cache volt, ahol a meccs elején elhúzott a Nice Gaming, de még abban a félidőben komolyan visszavágott a JLNY és hirtelen három körös deficitben várhatta a következő félidőt a 3. helyért küzdő N6.

A második játékrészben még a pisztoly is FIFI-éké lett, de 11-6-ról elkezdték meghúzni a meccset arbie-ék, aminek az lett a vége, hogy innentől csak egy kört engedtek METAq-éknak, 16-12-re behúzták a meccset.

GIWU vs. 1998s

A nap "büdzsé-rangadójának" hívhattuk a két csapat összecsapását, hiszen ők is az élmezőnyben harcolna a helyekért, ráadásul ugyanúgy Mirage-on meccseltek, mint a két első helyezett csapat. Meglepő módon viszont sokkal simábban indult a meccs, hiszen a flash vezérelte 1998s szinte végigtarolt a GIWU-n, a félidő vége fele már 11-2-re is vezették, amikor kory-ék végre megelégelték és lehoztak két kört. A második játékrészt is hasonlóan jól kezdték, így a 11-2-es mészárlásból hirtelen 11-8-at varázsoltak. Ekkor viszont felébredt az 1998s és ők is elkezdték hozni a köröket, olyannyira, hogy innentől pedig már a GIWU-nak nem volt esélye, 16-8-ra pedig be is húzták a nap utolsó összecsapását.

Jövőhéten a csoportkörök utolsó fordulójával várunk titeket, ahol eldől, hogy ki lesz az az 5 csapat, aki megküzd a döntőbejutásért, ahol a REVOLTE várja őket.

Utolsó forduló párosítások:

Tabella jelenlegi állása:

 

Ne feledjétek tehát március 12-én 19:00-től várunk titeket az utolsó fordulóval az esporthucs csatornáján!

Nézd meg esporthuCS élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!