Fiatalkorú lányokat

Fiatalkorú lányokat "zaklatott" ezért kidobták a TSM-ből a Fortnite profit

Azért a történet komoly kanyarokat vesz, így érdemes az érme mindkét oldalát megnézni.

Azt már régóta tudjuk, hogy az internet egyszerre lehet a világ egyik legnagyobb találmánya és a legrosszabb is. Hihetetlen nagy tömegeket köthet össze, szinte az egész világ rendelkezik már internettel, de mindeközben ekkora közönség előtt néhány rossz szó vagy egy rossz gondolat is pusztító hullámokat indíthat el. Ezúttal egy Fortnite streamer és profi, TSM Cowboy járt pórul, aki jelenleg még megérdemli az ártatlanság vélelmét, bár előfordulhat, hogy tényleg borzasztó dolgot tett. Nézzük is a történetet a legelejéről.

Minden azzal kezdődött, hogy egy női Twitch streamer, Faith, valószínűleg egy kicsit becsiccsentve a chatjével beszélgetett, amikor hirtelen kirántotta a zsebéből a telefont és elkezdett mutogatni pár üzenetet, amit szerinte Cowboy írt fiatalkorú lányoknak. Sajnos a tükröződés és a kép minősége miatt szinte semmit nem lehet látni, de elmesélése szerint megdicsérte a lányok külsejét, majd elküldte a Discordját, hogy ott is beszélgessenek, mindezt házas emberként. Az internetnek pont ennyi kellett és már el is kezdtek vádaskodni Cowboy-jal szemben. Aki egy okos döntés mellett tette le a voksát: letörölte magát minden egyes közösségi oldalról.Persze gondolhatnánk, hogy ezzel be is ismerte a bűnösségét, de ha valaki egy ilyen botrányba keveredik, az ügyvédek ezt ajánlják legelőször. Egyedül a Twitch oldalát nem törölte, így egy másik stream chatjén közölte, hogy "ne higgyetek el mindent, amit az interneten láttok, emellett pedig nem vagyok házas ember és felbéreltem egy ügyvédet, hogy megvédje a nevemet, és nem vagyok pedofil."A TSM viszont elkerülve a drámát azonnal kidobta a csapatból Cowboy-t, ami egyébként a szerződésében is szerepel. Bármilyen dráma esetén azonnal felbonthatja a szerződést a szervezet. Ezt a játékos tudomásul is vette, jelenleg pedig azért küzd, hogy bebizonyítsa, egyáltalán nem pedofil, ráadásul nem is házas.

213

Egyelőre a történet itt tart és az internet "birka" mentalitása miatt Cowboy-nak van itt a legnehezebb dolga, hiszen nem csak a közösség és csapata előtt kell bebizonyítania, hogy nem tett semmi rosszat, de még rendőrségi ügy is lehet belőle. Ha ártatlan, reméljük még láthatjuk a TSM színeiben Fortnite-ozni, ha pedig tényleg zaklatta a fiatalkorú lányokat, akkor valószínűleg többet nem hallunk felőle.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!