Dupla XP és kétszeres esély festett itemre, ez jön a hétvégén

Dupla XP és kétszeres esély festett itemre, ez jön a hétvégén

Egy újabb aprósággal kedveskedik nekünk a Psyonix - a hétvégén kétszer annyi XP pontot kapunk a mérkőzések után, mint eddig, valamint a ládából nyitott itemek is nagyobb eséllyel lesznek festettek.

Két napja beszámoltunk róla, hogy a Psyonix egy hotfix keretein belül javította a játék néhány hibáját, most pedig ismét a játékosok kedvében szeretnének járni a fejlesztők.

2019. március 7-étől ugyanis dupla annyi XP pontot kapsz az online lejátszott mérkőzéseid után – ráadásul kétszer akkora eséllyel lesz már festett a láda kinyitása után kapott item.

A dupla XP hétvége alatt a rendszer úgy működik, ahogy eddig: a mérkőzés végén látható XP elszámolásnál lesz egy „+100% speciális esemény” rész is, amely megkétszerezi majd a barátságos, a kompetitív, illetve az extra mód valamelyikén játszott mérkőzéseken kapott XP pontjaidat. Ha pedig vannak olyan ládáid, amelyeket még nem nyitottál ki, ez az alkalom ideális, hogy ezt megtedd, a szokásos 25% helyett ugyanis 50% eséllyel nem az alapértelmezett, hanem más színű festésben fog majd pompázni a ládából nyitott elem.

Ne felejtsétek el, hogy a Rocket Pass 2 március 18-án ér véget, szóval ez az utolsó lehetőség, hogy gyorsabban lépkedjetek feljebb a szinteken és ezáltal további itemekkel gazdagodjatok.

A festésekre vonatkozó kétszeres esély csak a ládákra vonatkozik, az „aranyozott itemekre” (például tojás, vagy ajándékdoboz) nem, ugyanis ezeknél eleve nagyobb eséllyel nyitsz festett dolgot.

A pontos dátumok tehát, magyar idő szerint:

  • Kezdés: 2019. március 7. (csütörtök) 23:00
  • Vége: 2019. március 11. (hétfő) 18:00

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!